Vabilo na gospodarsko delegacijo v Črno goro

Vabilo na gospodarsko delegacijo v Črno goro

Vabilo na gospodarsko delegacijo v Črno goro

Ob priložnosti uradnega obiska predsednice Republike Slovenije v Črni gori organiziramo spremljajočo delegacijo slovenskih podjetij, ki jih zanima krepitev poslovnega sodelovanja s črnogorskimi partnerji.

 

Podgorici bomo 25. aprila 2024 s Privredno komoro Crne Gore in črnogorskimi partnerji organizirali poslovno srečanje »Slovensko – črnogorski poslovni forum«.

V okviru poslovnega dogodka bomo nagovorili splošni okvir poslovnega sodelovanja (B2B) s poudarkom na naslednjih področjih:

-      okolje (regulacija deponij, centri za recikliranje)

-      obnovljivi viri energije (infrastruktura in hramba)

-      infrastruktura (ceste, železnica, Luka Bar)

-      gradbeništvo, projektiva

-      transport & logistika

-      IKT in kibernetska varnost

 

K udeležbi v delegaciji vabimo slovenska podjetja iz navedenih in z njimi povezanih sektorjev, kot tudi iz »tradicionalnih« in perspektivnih področij slovensko – črnogorskega poslovnega sodelovanja: predelovalna industrijaprehranazdravjetrgovinafinančni sektor in poslovne storitve.

 

STROŠKIkotizacija 300 EUR (brez DDV) krije organizacijsko podporo CEMP - GZS podjetjem. Ostali potni stroški so pribl. 750 EUR (z DDV) na osebo (letalo, transferji, namestitve).

PRIJAVE s spletno prijavnico (spodaj) so odprte do zapolnitve prostih mest (vezano na razpoložljivost letalskih vozovnic).

 

Več nformacij: Matej Rogelj, T: 01 58 98 159, matej.rogelj@gzs.si .

 

SPLETNA PRIJAVNICA

Close