Uredite si sestanek na svetovnem kongresu Smart City Expo v Barceloni

Uredite si sestanek na svetovnem kongresu Smart City Expo v Barceloni

Uredite si sestanek na svetovnem kongresu Smart City Expo v Barceloni

V okviru svetovnega kongresa Smart City Expo, ki bo novembra potekal v Barceloni partner EEN ACCIÓ organizira hibridni B2B dogodek za podjetja in organizacije, ki delujejo v pametnih sektorjih: energija in okolje, mobilnost, infrastruktura in stavbe...

Med sejmom bodo dvostranska srečanja organizirana na kraju samem. Digitalni B2B pa bo potekal naslednji teden od 22. do 24. novembra.

Ne zamudite te priložnosti (da pridete v neposreden stik z nekaterimi najboljšimi sedanjimi in prihodnjimi projekti pametnih mest po vsem svetu)

15.-24. november 2022, Barcelona, Španija + online

Rok za prijavo: 1. november 2022

REGISTRACIJA

Dogodek je priložnost za srečanje z javnimi uslužbenci, zasebnimi podjetji, ponudniki inovacij in vlagatelji z vsega sveta. Za boljše razumevanje razpoložljivih rešitev in primerjavo z najboljšimi praksami, pridobivanje učinkovitosti in uspešnosti pri projektih pametnih mest.

V treh dneh na kraju samem (15-17) in treh dneh na spletu (22-24) bo potekalo približno 1 000 vnaprej načrtovanih sestankov B2B in B2P.

 

Trije izzivi pametnega mesta!

Ali lahko rešite katerega od spodnjih izzivov? Prijavite se in zaprosite za sestanek z nosilcem izziva!

  • Izzivi mest

Mesta/regije razkrivajo svoje prihodnje načrte za javna naročila na različnih področjih pametnih mest. Prizadevajo si za boljše/spretnejše javne storitve in bodo imela koristi od velikega občinstva dogodka, razumevanja in interakcije s trgom, da bi končno povečala svojo učinkovitost+učinkovitost.

  • Izzivi za odprte inovacije

Usklajevanje med povpraševanjem in ponudbo s poudarkom na inovativnih rešitvah tako z javne strani (občine, regije, ministrstva) kot s strani podjetij.

  • Izzivi zelenega prehoda

Prikaz inovativnih rešitev za trajnostne politike mest in zeleni prehod z vidika sodelovanja med javnim in zasebnim sektorjem ter ljudmi.

 

AGENDA SCEWC 2022

Close