Trije zanimivi posredniški dogodki v novembru

Trije zanimivi posredniški dogodki v novembru

Trije zanimivi posredniški dogodki v novembru

DOGODEK: EU Brokerage Event on Industrial KET in Horizon Europe

TERMIN: 10. november 2022

LOKACIJA: Francija

OPIS: Povezovalni dogodek za prijavitelje projektov na razpise Obzorja Evropa, EIT (European Institute of Technologies) in EIC (European Innovation Council), predvsem za prihajajoči leti. Udeležena podjetja, raziskovalne organizacije, univerze in drugi akterji bodo lahko predstavili svoje projektne ideje ter navezali stike s potencialnimi partnerji. Vsebinsko bodo pokrita raznolika področja kot so proizvodnja, krožno gospodarstvo, materiali, vrednostne verige, digitalizacija, umetna inteligenca, podatki, robotika, fotonika, kvantne tehnologije, komunikacijski sistemi, vesolje in druge relevantne teme.

REGISTRACIJA: Na povezovalni dogodek se lahko prijavite do 8. novembra 2022 preko spletne strani srečanj.

DOGODEK: Dvostranska srečanja na European Summit of Industrial Biotechnology

TERMIN: 15. november 2022

LOKACIJA: Avstrija

OPIS: Med 14. in 16. novembrom 2022 bo v Gradcu potekal četrti European Summit of Industrial Biotechnology (esib2022). Med osrednjimi temami o trendih v biofarmaciji in bioekonomiji bodo zdravila za nastajajoče virusne bolezni, digitalizacija inženiringa encimov, bioprocesi na temelju CO2, primeri dobrih praks v biotehnologiji … Drugi dan konference bodo v popoldanskem času – med 18:15 in 7:45 – potekala dvostranska srečanja Science meets Economy, na katerih se bodo udeleženci lahko dogovorili o poslovnem in/ali raziskovalnem sodelovanju.

REGISTRACIJA: Rok za prijavo je 15. november 2022 preko spletne strani. Za udeležbo na dvostranskih srečanjih se je treba prijaviti tudi na osrednjo konferenco zaradi izvedbe na konferenčnem prostoru.

DOGODEK: Brokerage Event @Smart Manufacturing 2022

TERMIN: 17. in 18. november 2022

LOKACIJA: svetovni splet

OPIS: Konferenca Smart Manufacturing Matchmaking 2022 predstavlja stičišče za raziskovalne organizacije, podjetja in javni sektor za seznanjanje z najnovejšimi tehnologijami, novostmi in tehnološkimi izzivi na področju pametne proizvodnje in Industrije 4.0 (3D tisk, umetna inteligenca, strojno učenje, masovni podatki, digitalni dvojčki, internet stvari in podobno). Poleg spletnih seminarjev in lokalnih dogodkov bodo udeleženci lahko na virtualnih srečanjih spregovorili o možnostih poslovnega in raziskovalnega sodelovanja, uporabi razvitih tehnoloških rešitev oziroma naslavljanju tehnoloških izzivov. Udeležba na dvostranskih srečanjih je brezplačna.

REGISTRACIJA: Prijava na dogodek je na voljo do 17. novembra 2022 preko platforme za dvostranska srečanja, kjer so na voljo podrobnejše informacije o srečanjih.

Close