Spletne predstavitve madžarskih podjetij, ki iščejo poslovne partnerje v Sloveniji

Spletne predstavitve madžarskih podjetij, ki iščejo poslovne partnerje v Sloveniji

Spletne predstavitve madžarskih podjetij, ki iščejo poslovne partnerje v Sloveniji

Da bi podprla internacionalizacijo madžarskih podjetij, Madžarska agencija za spodbujanje izvoza - HEPA svojim strankam ponuja možnost spletnih predstavitev.

V 30-minutnih sejah spodaj navedenih podjetij si lahko v navedenih terminih ogledate predstavitve podjetij, ki želijo najti poslovne partnerje v Sloveniji.

Če vas seja spletnega seminarja zanima, se prijavite na spodnjih povezavah in 48 ur pred dogodkom vam bodo organizatorji poslali podatke za dostop.

Pécsi Sör - Pivovarna Pécs

Zgodovina pivovarne se je začela v 14. stoleju, ko so rančiškanski menihi za pripravo prvega piva uporabljali čisto vodo iz okoliških gora.

Danes mala pivovarna ponuja veliko različnih izdelkov. Poleg tradicionalnih lagerjev ponuja tudi aromatizirane ciderje, zaradi intenzivnih prizadevanj na področju raziskav in razvoja pa so v asortimanu na voljo tudi brezglutenska in ekološka piva.

Cilj podjetja je postati vodilno na trgu v Evropi in širše v segmentu specializiranih piv.

Priložnost za partnerstvo: uvozniki in distributerji alkoholnih pijač in/ali maloprodajne verige z lastnim uvoznim oddelkom.

Spletna stran: https://pecsisor.hu/en/

Spletni seminar: 28. november 2022 ob 11.00

Registracija: https://forms.gle/EnRDcTGMrAj1vN5x8

Bodrogrugo – proizvodnja vzmeti

Podjetje Bodrogrugo izdeluje široko paleto vzmeti, ki se uporabljajo skoraj povsod, npr. v: gospodinjskih aparatih, vozilih, tehnični opremi, elektronski industriji. Poleg strogega nadzora kakovosti je eden od ključnih dejavnikov uspeha podjetja tudi prilagodljivost. Ponuja izdelavo vzmeti na podlagi inženirskih načrtov, pri oblikovanju pa Bodrogrugo deluje tudi kot tehnični partner svojih strank.

Priložnosti za partnerstvo: proizvajalci kmetijskih strojev, avtomobilov, malih in velikih gospodinjskih aparatov, ogrevalnih in hladilnih sistemov, strelovodov, orodij itd.

Spletna stran: https://bodrogrugo.hu/eng

Spletni seminar: 5. december 2022 ob 14:00

Registracija: https://forms.gle/4MvDnqn3JArfWbsV7

Lépték Terv // Viaplant - material na rastlinski osnovi za arhitekturo in notranje oblikovanje

Podjetje Viaplant izdeluje kompozitne materiale na rastlinski osnovi z različnimi rešitvami. Uporablja se na področju arhitekture in oblikovanja. Značilnost predmetov Viaplant je, da se poleg oblike in funkcije pojavi še tretja plast, zgodba. Kraj izvora rastline nosi spomin, izkušnjo, ki postane del predmetov. Tako postane osebna svetilka, izdelana iz poročnega šopka, ali predmet, izdelan iz trate igrišča športnega kluba, ki ima dodaten pomen za navijače.

Priložnosti za partnerstvo: arhitekti, notranji oblikovalci

Spletna stran: https://viaplant.com/en/

Spletni seminar: 15. december 2022 ob 11:00

Registracija: https://forms.gle/j8dMELYFT58CQxsp7

Close