Priložnost za udeležbo na tajvanskih sejmih in B2B srečanja

Priložnost za udeležbo na tajvanskih sejmih in B2B srečanja

Priložnost za udeležbo na tajvanskih sejmih in B2B srečanja

Tajvan je znano prizorišče številnih priznanih sejmov na svetovni ravni in slovenska podjetja se jih sedaj lahko udeležite s pomočjo neprofitne organizacije TAITRA. Omogočajo delno financiranje stroškov za udeležbo na izbranih sejmih, ki bodo potekala v prestolnici Taipei. V udeležbo je vključenih predvidoma pet do osem dvostranskih (B2B) srečanj z izbranimi tajvanskimi podjetji.

Priložnost trenutno vključuje obisk naslednjih sejmov:

1. Taipei Int'l Machine Tool Show (TIMTOS, www.timtos.com.tw, 4.-9. marec 2019) kot eden izmed treh največjih sejmov na svetu s področja strojev in orodij.

2. Taipei Int'l Auto Parts & Accessories Show (AMPA, www.taipeiampa.com.tw, 24.-27. april 2019) z rezervnimi deli in dodatno opremo za avtomobile, avtobuse in tovornjake.

3. Computex Taipei (www.computextaipei.com.tw), 28. maj-1. junij 2019) o strojni in programski opremi ter komponentah IKT.

Dodatna priložnost za sodelovanje:

4. Udeležba na B2B srečanjih v okviru Tajvanske gospodarske delegacije na Madžarsko, Romunijo, Bolgarijo in Rusijo (29. april 2019), ki bodo potekala v Budimpešti.

Na voljo sta naslednji obliki sofinanciranja udeležbe na sejmih za eno osebo na izbrano podjetje:

  1. Povratna letalska karta v ekonomskem razredu iz Slovenije v Tajvan in nazaj, prevoz od letališča do hotela in vstopnice za obisk sejma. Ta oblika sofinanciranja je namenjena podjetjem, ki so imela v kateremkoli izmed preteklih treh let vsaj 5 milijonov USD letnih prihodkov.
  2. Tri do štiridnevna nastanitev v hotelu s štirimi zvezdicami, prevoz od letališča do hotela in vstopnice za obisk sejma. Ta oblika sofinanciranja je namenjena podjetjem, ki so imela v kateremkoli izmed preteklih treh let vsaj 0,3 milijona USD letnih prihodkov.

Za dodatne informacije se lahko obrnete na Center za prenos tehnologij in inovacij na Institutu ''Jožef Stefan'' preko elektronske pošte: robert.premk@ijs.si.

Close