Priložnost za startupe v prehranski industriji

Priložnost za startupe v prehranski industriji

Priložnost za startupe v prehranski industriji

Sodelovanje in povezovanje sta ključna dejavnika uspeha na področju inovacij in podjetništva. Zato je dogodek Vita'Connect 2024, ki ga mreža EEN organizira skupaj s prehrambenim grozdom Vitagora, idealna priložnost za mednarodne startupe, ki delujejo v prehranski industriji. Poglejmo si, kaj ta dogodek prinaša in kako lahko izkoristite to edinstveno priložnost.

Vita'Connect 2024 je namenjen povezovanju regionalnega ekosistema prehrambnih inovacij z mednarodnimi podjetji. Dogodek, ki je načrtovan od 3. do 5. aprila 2024, vključuje številne aktivnosti, ki omogočajo udeležencem, da se povežejo s potencialnimi partnerji in raziskujejo nove priložnosti za sodelovanje.


Brezplačna udeležba za startupe:

Najbolj privlačna ponudba za mednarodne udeležence tega dogodka je brezplačna udeležba za prvih 10 startupov s projektom v enem od štirih ključnih področij:

  1. Fermentacija in mikrobiota za zdravje, okus ali trajnostnost: Če vaša startup ideja vključuje raziskave in inovacije na področju fermentacije in mikrobiote za izboljšanje zdravja, okusa ali trajnostnosti prehrane, potem je ta dogodek prava priložnost za vas.
  2. Alternativne beljakovine: Svet se premika proti alternativnim beljakovinam, kot so rastlinska hrana, hrana na osnovi žuželk, mikroalge in mikroorganizmi. Če razvijate produkte ali tehnologije v tem sektorju, ne zamudite te priložnosti.
  3. Prehrana za starejše prebivalstvo: Staranje prebivalstva je globalni trend, ki zahteva prilagojene prehrambene rešitve. Če vaše podjetje ponuja produkte ali storitve za seniorje, je to prava platforma za izgradnjo partnerstev.
  4. Agroekologija: Trajnostna prehrana in pridelava sta postala vodilna načela v prehranski industriji. Če ste vključeni v projekte ali inovacije v agroekologiji, je ta dogodek priložnost za povezovanje s strokovnjaki in investitorji.

Paket za startup podjetja:

Poleg brezplačne udeležbe za prvih 10 startupov, obstajajo tudi posebni paketi za mednarodne udeležence. To vključuje:

  1. Paket za srednja in večje podjetja (kupce): Za mednarodne kupce iz srednje velikih in večjih podjetij je na voljo poseben paket, ki omogoča udeležbo in dostop do pomembnih sejmov, srečanj in omrežij.
  2. EEN paket za MSP-je, startupe in spin-off podjetja: European Enterprise Network (EEN) ponuja poseben paket za mala in srednje velika podjetja, startupe in spin-off podjetja, ki iščejo priložnosti za raziskave in razvoj v sodelovanju s prehrambenim ekosistemom.

Zaključek:

Dogodek Vita'Connect 2024 predstavlja izjemno priložnost za mednarodne startupe na področju prehrane in inovacij. Brezplačna udeležba za prvih 10 udeležencev in številni sejni ter omrežja omogočajo razširjanje poslovnih priložnosti in povezovanje s ključnimi igralci v industriji. Ne zamudite te edinstvene priložnosti za rast in razvoj vašega podjetja.

Za več informacij in prijavo se obrnite na Aleša Ogorevca (SPIRIT Slovenija) T: 01 530 98 14, E: ales.ogorevc@spiritslovenia.si ter preučite brošuro v priponki.

 

PREDSTAVITVENA BROŠURA

Close