Pridružite se nam na WCEF 2024 v Bruslju!

Pridružite se nam na WCEF 2024 v Bruslju!

Pridružite se nam na WCEF 2024 v Bruslju!

Slovenska podjetja, ki delujejo na področju krožnega gospodarstva, imajo edinstveno priložnost, da razširijo svoje znanje, mrežo kontaktov in poslovne priložnosti na enem izmed vodilnih svetovnih dogodkov v tej industriji - Svetovnem forumu o krožnem gospodarstvu (WCEF) 2024, ki se bo odvijal v Bruslju.

Dogodek ponuja bogat program delavnic, predavanj in B2B srečanj, ki so namenjena spodbujanju sodelovanja, izmenjavi znanj in najboljših praks med udeleženci z vsega sveta. Slovenska podjetja bodo imela priložnost predstaviti svoje inovacije, izdelke in storitve, ki prispevajo k prehodu na krožno gospodarstvo, ter raziskati nove poslovne modele, ki so usmerjeni v trajnostni razvoj.

Poseben poudarek bo na povezovanju podjetij z možnimi poslovnimi partnerji, investitorji in strokovnjaki s področja krožnega gospodarstva, kar odpira vrata novim poslovnim priložnostim in sodelovanjem na mednarodni ravni.

Registracija za dogodek je že odprta, zato vabimo vsa zainteresirana podjetja, da se čim prej prijavijo in izkoristijo to izjemno priložnost za rast in razvoj svojega podjetja na področju krožnega gospodarstva.

Več informacij o dogodku in načinu prijave je na voljo preko Enterprise Europe Network.

Slovenska podjetja iz kreativnih industrij, ki se usmerjajo v krožno gospodarstvo, imajo edinstveno priložnost obiskati WCEF 2024.

Program poslovne misije:

  • 15. in 16. april: Ekskluziven dostop do konference WCEF (samo z vabilom).
  • 17. april: Dostop do dogodka BE Circular Economy Forum: Beyond Experimentation, udeležba na B2B srečanjih na dogodku in obiski podjetij, ki delujejo v krožnem gospodarstvu v Belgiji.*

Udeležba na WCEF konferenci 15. in 16. aprila je omejena, zato je možna le z zgodnjo prijavo. 

Za več informacij se obrnite na Maaike (maaike.vanovermeire@vlaio.be).

Obrazec za prijavo na poslovno misijo
  • Circular Shift je interaktivna platforma, namenjena spodbujanju sodelovanja in inovacij v krožnem gospodarstvu. Dogodek združuje vodilne strokovnjake, podjetja in inovatorje, ki delijo znanje, najnovejše trende in priložnosti za prehod na krožno gospodarstvo. Udeleženci lahko raziskujejo nove poslovne modele, se povezujejo preko B2B srečanj in sodelujejo v delavnicah za razvoj trajnostnih rešitev. Za več informacij obiščite Circular Shift.

To je izjemna priložnost za slovenska podjetja, da se povežejo in raziskujejo nove poslovne modele v krožnem gospodarstvu, s poudarkom na kreativnih industrijah.

 

Close