Pridružite se gospodarski delegaciji na Hannover Messe 2023

Pridružite se gospodarski delegaciji na Hannover Messe 2023

Pridružite se gospodarski delegaciji na Hannover Messe 2023

SPIRIT Slovenija, javna agencija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo v sodelovanju s Slovensko-nemško gospodarsko zbornico med 16. in 19. aprilom 2023 organizirajo obisk vodilnega mednarodnega sejma za industrijsko tehnologijo »HANNOVER MESSE 2023«.

Datum: med 16. in 19. aprilom 2023

Kraj: Hannover, Nemčija

Program gospodarske delegacije v Nemčijo

Na sejmu se vsako leto zbere približno 6.500 razstavljavcev iz več kot 60 držav, ki pokrivajo vsa področja industrijske oskrbovalne verige – od posameznih komponent do pametnih tovarn in trende, kot so energetska učinkovitost, lahka gradnja in aditivna proizvodnja/3D-tisk. Sejem, ki letos poteka pod sloganom »MAKE THE DIFFERENCE!«, obiskovalcem v več kot 10 halah ponuja vpogled v prihodnost digitalizacije in trajnostnega razvoja.

Prorobnejši program delegacije

Prijave in dodatne informacije

Zainteresirane predstavnike slovenskih podjetij z obravnavanih področij vljudno vabimo, da sodelovanje v delegaciji potrdijo preko elektronske prijavnicenajkasneje do 20. januarja 2023 oziroma do zasedenosti prostih mest v delegaciji. Število prijav omejeno na 15 podjetij. Po izteku roka za prijave bo za udeležence delegacije organiziran pripravljalni sestanek.

Brezplačna odjava je mogoča do 28. februarja 2023. Za odjave udeležencev delegacije po tem datumu bo organizator delegacije zaračunal administrativni strošek v višini 500,00 EUR na udeleženca delegacije.


Stroški udeležbe

Kotizacije ni. Udeleženci krijejo le stroške za prevoz in nočitev in znašajo od 1.285,00 EUR (enoposteljna soba). Zainteresirana podjetja lahko potovalni aranžma uredijo preko turistične agencije Sejmi d.o.o., ga. Vesna Nemec Gajzer, E: vesna@sejmi.si , T: 041 321 868, 040 295 491.

Več informacij o potovalnem paketu se nahaja tukaj.


Možnost sofinanciranja 60% stroškov udeležbe

Mikro, mala in srednja podjetja imajo možnost sofinanciranja dela stroškov z uveljavitvijo vavčerja za udeležbo v gospodarskih delegacijah, ki ga je razpisal Slovenski podjetniški sklad (SPS). Pri oddaji vloge za koriščenje vavčerja je na SPS potrebno predložiti potrdilo o udeležbi v gospodarski delegaciji, ki ga posameznem članu gospodarske delegacije izda Slovensko-nemška gospodarska zbornica.
Do pridobitve potrdila o udeležbi so upravičeni vsi udeleženci delegacije.


Brezplačna VIP vstopnica Hannover Messe

Vsi udeleženci delegacije bodo prejeli brezplačno VIP vstopnico za obisk sejma Hannover Messe. VIP vstopnica omogoča dostop do VIP lounge, kjer so čez cel dan na voljo brezplačni prigrizki in napitki. Več informacij dobite ob prijavi na delegacijo.


Elektronska prijavnica za gospodarsko delegacijo v Nemčijo

Več informacij:

Close