Predstavite se modni industriji na EU FASHIONMATCH v Amsterdamu

Predstavite se modni industriji na EU FASHIONMATCH v Amsterdamu

Predstavite se modni industriji na EU FASHIONMATCH v Amsterdamu

Ste podjetnik v modni industriji?

Prvi korak k internacionalizaciji vašega podjetja je mreženje!

EU FASHIONMATCH 12.0 @MODEFABRIEK IN AMSTERDAM-RAI

Vabljeni na modni dogodek mreže EEN v Amsterdamu - EU FASHIONMATCH 12.0, ki bo potekal v nedeljo 22. in ponedeljek 23. januarja 2023.

Na tem brezplačnem dogodku se srečujejo kupci, zastopniki, podjetja/oblikovalci, dobavitelji, proizvajalci, strokovnjaki, vlagatelji in ponudniki storitev (recikliranja in sortiranja) iz številnih držav z vsega sveta. Udeleženci imajo poleg look book-a možnost, da na našo stojnico prinesejo tri kose svoje kolekcije za predstavitev.

Več informacij in registracija na dogodek.

Udeležbo na dogodku priporočamo predvsem:

  • modnim oblikovalcem/stilistom,
  • novim modnim znamkam in zagonskim podjetjem,
  • podjetjem za proizvodnjo tekstila in dodatkov ter malim in srednje velikim podjetjem,
  • trgovcem na drobno, distributerjem, prodajnim zastopnikom, modnim trgovinam,
  • platforme za e-trgovanje,
  • univerze/institucije za raziskave in razvoj, ki iščejo nova partnerstva,
  • storitve recikliranja (kemičnega in mehanskega) in sortiranja.

Združite obisk sejma Modefabriek z možnostjo srečanja s potencialnimi poslovnimi partnerji

Z leti se je Amsterdam razvil v vplivno modno središče za poslovanje in inovacije. V mestu domujejo oblikovalske hiše, velike in neodvisne blagovne znamke ter šole, ki izobražujejo naslednjo generacijo oblikovalcev. Razvita je tudi zavezanost k trajnosti, ki "Amsterdamčanom" - in svetu – nakazuje pot k pametnih oblačilih z manjšim okoljskim odtisom.

V tej veliki skupini potencialnih poslovnih stikov bodo sestanki EU FashionMatch udeležencem omogočili, da se srečajo z najbolj obetavnimi poslovnimi partnerji na vnaprej dogovorjenih sestankih.

Dogodek bo potekal fizično / na kraju samem, brez možnosti udeležbe prek spleta! Vsi udeleženci srečanj imajo tudi brezplačen vstop v galerijo Modefabriek.

Ta b2b dogodek so-organizira Javna agencija Spirit skupaj z Nizozemsko agencija za podjetništvo / Rijksdienst Voor Ondernemend Nederland (RVO) kot članica mreže Enterprise Europe Network (EEN) in članica sektorske skupine Textile, ki si prizadeva združiti evropske modne in tekstilne proizvajalce za iskanje partnerjev za skupne projekte, raziskovanje novih trgov ter izmenjavo znanja, idej, inovacij in navdiha.

KRATEK VIDEO

 

Close