Podjetje Virtua IT d.o.o. sklenilo dober posel s tujim podjetjem s pomočjo Mednarodne poslovne borze Enterprise Europe Network

Slovensko podjetje Virtua IT, družba za informacijske tehnologije, d.o.o. iz Ljubljane se ukvarja z razvojem portalnih sistemov, sistemskimi integracijami ter varnostjo in povezljivostjo na internetu.

Z mrežo Enterprise Europe Network oz. s članico mreže Obrtno-podjetniško zbornico Slovenije so začeli sodelovati v lanskem letu, ko so se z željo po širitvi poslovanja našega podjetja odzvali na oglas francoskega podjetja, objavljen v Borzi mednarodnega poslovnega sodelovanja projekta Enterprise Europe Network.

Preko te mreže in s pomočjo Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije so navezali stik s tem podjetjem. Danes z omenjenim francoskim podjetjem uspešno sodelujejo in jim z naprednimi informacijskimi tehnologijami zagotavljajo pomembne konkurenčne prednosti.

Borza mednarodnega sodelovanja je odlična možnost za iskanje novih poslovnih priložnosti, kot so iskanje novih poslovnih partnerjev in novih poslov. Prednosti Borze mednarodnega sodelovanja so, da je v bazo vključenih veliko število držav in podjetij ter da je veliko možnosti za navezavo stikov. Zaradi dobre izkušnje podjetje Virtua IT d.o.o. ostaja v stiku z Mednarodno poslovno borzo EEN.

Close