Plasma Surface Engineering 2022 - Matchmaking

Plasma Surface Engineering 2022 - Matchmaking

Plasma Surface Engineering 2022 – Matchmaking

V Nemčiji bo med 12. in 15. septembrom 2022 potekala 18th International Conference on Plasma Surface Engineering z nagovori, predavanji, delavnicami, predstavitvijo plakatov in več kot 40. mednarodnimi razstavljavci na področju (i) tehnologij plazemske obdelave površin in možnostmi njihove uporabe za različne namene kot tudi na področju (ii) prevlek in z njimi povezanimi procesi.

Udeleženci iz podjetij, univerz in inštitutov bodo na dvostranskih srečanjih lahko predstavili proizvode in/ali storitve, vzpostavili kontakte za poslovna in/ali raziskovalna sodelovanja ter se seznanili z najnovejšimi trendi in novimi rešitvami, ki se uporabljive v avtomobilski in letalski industriji, v energetskem sektorju, pomorstvu, medicini in strojništvu.

Srečanja bodo potekala virtualno med 5. in 23. septembrom 2022 v kateremkoli terminu po izboru obeh sogovornikov, v fizični izvedbi pa 13. in 14. septembra 2022. Strošek virtualne udeležbe znaša 55 evrov, medtem ko je za fizično udeležbo strošek že vključen v vstopnino za konferenco (v tem primeru je zahtevana predhodna registracija na konferenco pred prijavo na dvostranska srečanja).

TERMIN: 5.-23. september 2022

LOKACIJA: Nemčija (Erfurt) in svetovni splet

ORGANIZATOR: IHK Erfurt

REGISTRACIJA: Prijava na dvostranska srečanja poteka preko prijavnega obrazca do 19. septembra 2022.

DODATNE INFORMACIJE: Podrobnosti o dvostranskih srečanjih, obravnavanih temah, udeležencih in program dogodka so dostopne na platformi za dvostranska srečanja.

Close