Otvoritev evropskega stičišča za digitalno preobrazbo Slovenije

Otvoritev evropskega stičišča za digitalno preobrazbo Slovenije

Otvoritev evropskega stičišča za digitalno preobrazbo Slovenije

EDIH DIGI-SI bo 700 podjetjem omogočil podporo na področju digitalizacije v vrednosti 3,3 milijona evrov!

Partnerstvo sedmih izkušenih organizacij v konzorciju EDIH DIGI-SI zagotavlja podporo podjetjem, organizacijam in javnim ustanovam skozi celotno vrednostno verigo digitalizacije na 4 temeljnih področjih: agroživilstvu, zdravstvu, proizvodnji in turizmu.

Univerza v Mariboru (koordinator), Institut Jožef StefanARCTURDIGITECH-SI-EASTTehnološki park LjubljanaDigitalno inovacijsko stičišče Slovenije in Inovacijsko tehnološki grozd Murska Sobota smo sestavili splet storitev, potrebnih za celovito digitalizacijo delovanja, ki vključuje načrtovanje, svetovanja, treninge, opremo za testiranje, laboratorije in kompetence vrhunskih strokovnjakov.

 

Vabimo vas na EDIH DIGI-SI Community Days, v petek, 9. decembra 2022, ob 9. uri v Sodni stolp, Pristan 8, Maribor.

 

EDIH DIGI-SI svoje delovanje začenja z ambicioznimi načrti, v družbi najboljših. Srečajmo se, okrepimo sodelovanja, poiščimo dodatne priložnosti digitalizacije za rast in razvoj vašega podjetja.

Pohitite s prijavami, mesta so omejena!

Spoznavno konferenco, kjer vam bomo partnerji predstavili storitve za učinkovito digitalizacijo vseh segmentov vašega delovanja, bomo oplemenitili z izborom najboljše digitalne inovacije Digital Innovation Challenge CompetitionZmagovalna digitalna inovacija bo deležna aktivne promocije tako na slovenskem trgu kot na tujih trgih preko različnih evropskih mrež partnerjev DIGI-SI. Več o tekmovanju in prijavi si lahko ogledate preko te POVEZAVE.

Izkoristite dodatne poslovne priložnosti, ki jih nudi mreža Enterprise Europe Network (EEN) (mreža za podjetja z mednarodnimi ambicijami, ki podjetnikom, raziskovalnim inštitutom, univerzam, tehnološkim centrom ter ustanovam za razvoj podjetništva in inovacij brezplačno pomaga izkoristiti poslovne priložnosti v EU in povezati slovenska podjetja s pravimi mednarodnimi partnerji). EEN odpira spletno platformo b2match, kjer bodo potekali “matchmaking” sestanki med 6. in 9. 12. 2022. Zadnji dan, 9. 12. 2022, bodo potekali sestanki v živo med 9. in 16. uro v Sodnem stolpu v Mariboru. Rok za prijavo je 8. 12. 2022. Prijavite se zdaj!

Program dogodka:

Close