Nov kanal za povezovanje na področju trajnostne gradnje

Nov kanal za povezovanje na področju trajnostne gradnje

Nov kanal za povezovanje na področju trajnostne gradnje

V dinamičnem poslovnem svetu, kjer je vsaka informacija lahko odločilna, je ključnega pomena, da ste podjetja vedno korak pred konkurenco. Prav zato bo mrežni partner RRA Podravje – Maribor aprila 2024, ob boku B2B poslovnega srečanja MEGRA 2024 ustvaril nov komunikacijski kanal, ki slovenskim podjetjem odpira vrata v svet trajnostne gradnje.

Predstavljamo WhatsApp skupino "TRAJNOSTNA GRADNJA poslovne priložnosti", namenjeno vsem zainteresiranim podjetjem, ki želijo svoje poslovanje usmeriti v bolj zeleno prihodnost.

Kaj prinaša pridružitev skupini?

Zavedamo se, da je v poslovnem svetu čas dragocen, informacije pa morajo biti hitro dostopne in relevantne. Prav to je razlog, zakaj bo skupina "TRAJNOSTNA GRADNJA poslovne priložnosti" služila kot vir tedenskih obvestil, ki bodo podjetjem na dosegu roke nudili:

  • Najnovejše informacije o poslovnih dogodkih, ki so relevantni za sektor trajnostne gradnje.
  • Vabila na kooperacijska srečanja, kjer lahko navežete stike z morebitnimi poslovnimi partnerji.
  • Ponudbe tujih podjetij za poslovno sodelovanje, s čimer se odpirajo vrata k mednarodnemu poslovanju.

Zakaj WhatsApp?

Izbrali smo platformo, ki je že trdno uveljavljena v vsakdanji komunikaciji, kar pomeni, da dodatno učenje ali prilagajanje ni potrebno. WhatsApp omogoča hitro in učinkovito distribucijo informacij, poleg tega pa nudi možnost neposrednega odziva ali postavljanja vprašanj, kar še dodatno olajšuje komunikacijo med podjetji in organizatorji.

Kako se pridružiti?

Za pridružitev skupini je potrebno le slediti povezavi do WhatsApp skupine, kjer vas čaka vabilo. Vstop v skupino je popolnoma brezplačen, vse kar je potrebno, je vaša pripravljenost deliti in pridobivati znanja ter priložnosti v sferi trajnostne gradnje.

 

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite in skupaj z nami krojite bolj trajnosten in uspešen jutri.

Close