Nigerija (webinar): kako izkoristiti priložnosti v ključnih sektorjih

Nigerija (webinar): kako izkoristiti priložnosti v ključnih sektorjih

Nigerija (webinar): kako izkoristiti priložnosti v ključnih sektorjih

Webinar bo potekal 13. junija 2024 od 16:00 do 17:00.

Pridružite se nam na zanimivem webinarju, kjer se bomo poglobili v najnovejši razvoj poslovnega okolja in reforme politik v Nigeriji.

Odkrijte rezultate celovitega kartiranja podjetij EU v Nigeriji in spoznajte obetavne projekte v energetskem, digitalnem, zdravstvenem in agroživilskem sektorju, ki razkrivajo donosne priložnosti za podjetja iz EU.

Neposredno prisluhnite izkušnjam pionirskega podjetja EU, ki uspeva na nigerijskem trgu, in se seznanite z njihovimi pričevanji in strateškim vpogledom.

Govorci

Thessa Bagu Brongers - Izvršna direktorica, Commercium Africa Limited. Thessa nudi trgovinske in investicijske storitve za mednarodna podjetja, ki želijo poslovati na ključnih afriških trgih.

Inga Stefanowicz - Vodja oddelka za zeleno in digitalno gospodarstvo, Delegacija EU v Nigeriji. Inga vodi ekipo Delegacije EU za Nigerijo in ECOWAS na področju zelenega in digitalnega gospodarstva.

Eric Amaral Garcia - Uradnik za politike, Evropska komisija. Eric je uradnik za politike v enoti za Industrijski forum, zavezništva, grozde pri Generalnem direktoratu za notranji trg, industrijo, podjetništvo in MSP.

Povezava do spletnega dogodka

Webinar je namenjen evropskim malim in srednje velikim podjetjem (MSP), startupom (pripravljenim na mednarodno širitev), prejemnikom ali imetnikom pečatov odličnosti Evropskega inovacijskega sveta, evropskim grozdom in upraviteljem grozdov, poslovnim svetovalcem mreže Enterprise Europe Network in drugim evropskim organizacijam za podporo podjetjem, vključno z vsemi deležniki pobude 'Prijatelji EEN'.

Serija webinarjev mreže EEN 'Spoznavanje globalnih trgov' podpira evropska mala in srednje velika podjetja ter startupe pri širitvi v Azijo, Afriko in Amerike. Webinarje gostijo strokovnjaki iz različnih služb Evropske komisije in 'Enterprise Europe Network', največjega svetovnega ponudnika poslovnih storitev.

Close