B2B dogodki v januarju 2024

B2B dogodki v januarju 2024

B2B dogodki v januarju 2024

Dogodek CIMIx 2024, ki se bo zgodil 18. januarja 2024 na Dunaju, združuje kreativne industrije s področij filma, zvoka in iger. Ta mednarodni dogodek je namenjen strokovnjakom, ki se ukvarjajo s produkcijo, distribucijo in izvozom, ter vključuje teme kot so umetna inteligenca, licenciranje in izvoz. Udeleženci bodo imeli priložnost za mreženje in pridobivanja novih veščin. Dogodek podpira avstrijska zvezna vlada in gospodarska zbornica.

 

Konferenca "Human Centric AI za pospešeno digitalno preobrazbo" bo potekala od 18. do 19. januarja 2024 v Bruslju. Namenjen je podjetjem, evropskim digitalnim inovacijskim vozliščem in raziskovalnim centrom za spodbujanje sodelovanja na področju umetne inteligence. Ponuja delavnice, priložnosti za mreženje in srečanja za iskanje tehnoloških in raziskovalnih partnerjev.

 

Od 21. do 22. januarja 2024 bo v Amsterdamu potekal dogodek EU FashionMatch. Namenjen je modnim oblikovalcem, blagovnim znamkam, proizvajalcem tekstila in dodatkov, trgovcem na drobno, distributerjem, e-trgovinam in druge deležnikom v modni industriji. Udeleženci bodo imeli priložnost za mreženje, sestanke in ustvarjanje poslovnih priložnosti. Dogodek je brezplačen in ponuja možnost predstavitve izdelkov ter sodelovanje v dvostranskih sestankih.

 

Švedski znanstveni forum bo potekal od 31. januarja do 1. februarja 2024 v Lundu. Dogodek združuje visokotehnološko industrijo in akademsko skupnost z evropskimi organizacijami za »velike znanosti«. Na forumu se obravnavajo najnovejši razvoj in priložnosti za sodelovanje. Dogodek je odlična priložnost za mreženje in vzpostavljanje dolgoročnih partnerstev.

 

Klimahouse Business Match 2024 je poslovni dogodek, ki se bo odvijal 1. februarja 2024 v Boznu, Italija. Namenjen je strokovnjakom in podjetjem iz gradbene industrije. Udeleženci lahko ustvarijo poslovne profile, pošiljajo in prejemajo povabila za sestanke ter navezujejo nove mednarodne stike. Dogodek bo pokrival različne sektorje, kot so gradbeni materiali, energetska učinkovitost in pametni domovi.

Close