Mednarodno poslovno srečanje "Connect2Slovenia" septembra na MOS

Mednarodno poslovno srečanje "Connect2Slovenia" septembra na MOS

Mednarodno poslovno srečanje “Connect2Slovenia” septembra na MOS

Vabimo vas na Mednarodno poslovno srečanje "Connect2Slovenia", ki bo potekalo v četrtek, 14. 9. 2023, s pričetkom ob 10. uri, v Modri dvorani celjskega sejmišča. Dogodek organizira Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije v partnerstvu s SPIRIT Slovenija, Ministrstvom za gospodarstvo, turizem in šport in Advantage Austria Ljubljana v okviru mreže Enterprise Europe Network.

Dogodek je namenjen malim in srednje velikim podjetjem ter start up podjetjem, ki proizvajajo izdelke in nudijo storitve ter inovativne rešitve na področju:

  • rešitve/tehnologije za industrijo 4.0 (pametni stroji, roboti, pametna logistika, kibernetska varnost),
  • digitalizacija,
  • avtomobilska industrija,
  • kovinska industrija,
  • električna energija in elektronika,
  • mobilnost, promet in logistika,
  • raziskave, razvoj in prenos tehnologij.

Dogodek je odlična priložnost za podjetja, ki iščejo nove poslovne partnerje, kupce in dobavitelje ter nove nabavne vire. Dogodek nudi mreženje, izmenjavo dobrih praks, razvijanje idej o novih projektih in navezovanje stikov za izvedbo le teh ter navezovanje novih poslovnih kontaktov neposredno s slovenskimi in tujimi podjetij.

Število mest je omejeno. Dogodka se lahko udeleži 100 podjetij omenjenih področij, ki imajo lastne proizvode in inovativne rešitve. V primeru večjega interesa za udeležbo bodo podjetja izbrana na podlagi naslednjih kriterijev (upoštevani bodo podatki za leto 2022): število zaposlenih, delež izvoza v prihodkih in višina prihodkov od prodaje.

Udeležba na dogodku je brezplačna, vendar je obvezna predhodna prijava do 11. 9. 2023 na spletni strani: https://connect2slovenia-2023.b2match.io/

Dodatne informacije:

  • Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije, Edina Zejnić, t. 01 58 30 586, edina.zejnic@ozs.si

Vljudno vabljeni!

Program dogodka

Close