Mednarodna konferenca in B2B mreženje na Brdu - “KADRI, KJE STE?”

Mednarodna konferenca in B2B mreženje na Brdu - “KADRI, KJE STE?”

Mednarodna konferenca in B2B mreženje na Brdu – “KADRI, KJE STE?”

Podjetniško trgovska zbornica (PTZ) organizira že 10. mednarodno konferenco MSP (za mikro, mala in srednja podjetja) z naslovom “KADRI, KJE STE?”. Rdeča nit mednarodne konference MSP je “PODJETNIŠTVO MED KONKURENČNOSTJO IN NOVO REALNOSTJO”.

Dogodek bo potekal dne 22. marca 2023, (samo) v živo, v Kongresnem centru na Brdu pri Kranju med 9.30. In 16.30 uro. Pričakujemo 150 - 200 udeležencev dogodka (podjetniki, kadrovske agencije, proizvajalci, trgovski agenti, distributerji). Na 10. konferenci MSP se bomo dotaknili problematike pomanjkanja kvalitetnih kadrov, ki predstavlja danes velik izziv tako za velika podjetja, kot za MSP-je. Poseben problem predstavlja zaposlovanje tujcev (še posebej v trgovini, zaradi jezikovnih ovir).

Med govorniki naj izpostavimo Aljošo Bagola, ki bo predaval na temo izgorelosti in dr. Dejana Verčiča iz Fakultete za družbene vede, ki nam bo predstavil Kakšen je pogled »milenijcev« na zaposlovanje doma ali v tujini. Na okroglo mizo smo povabili ugledne goste, s katerimi bomo poskušali izvedeti, kakšen je njihov pogled na kadre danes in v prihodnosti.

Kot »vzporedni dogodek« bomo izvedli B2B mreženje med trgovskimi agenti, proizvajalci in distributerji. Na dogodek smo povabili trgovske agente in proizvajalce/distributerje svetovnega združenja IUCAB in trgovske agente V Evrope ( ex-Jugoslavija, Albanija, Turčija, Romunija, Bolgarija in Madžarska). Na ta dan bomo tudi uradno lansirali blagovno znamko ARAA (Adriatic Region Agent's Association), ki bo v bodoče združevala vse deležnike v prodaji na območju V Evrope, vendar pod okriljem mednarodnega združenja IUCAB.

Voden ogled parka Brdo, ki se ga lahko udeležite ob zaključku konference, je že vključen v kotizaciji.

PROGRAM DOGODKA OBRAZEC ZA PRIJAVO

Vljudno vabljeni!

Close