Gostite japonskega pripravnika na področju raziskav in razvoja

Gostite japonskega pripravnika na področju raziskav in razvoja

Gostite japonskega pripravnika na področju raziskav in razvoja

Center EU-Japonska vabi k prijavi slovenska industrijska podjetja, raziskovalne centre in arhitekturne biroje za gostovanje japonskih pripravnikov za 6 ali 7-mesečno prakso v EU od konca avgusta 2023 do konca marca 2024, v okviru programa VULCANUS in EUROPE. Še posebej si želijo prijav iz držav kot so Slovenija, Madžarska, Slovaška, Češka, baltske države in Poljska. Posebna pozornost bo namenjena podjetjem, ki izpostavljajo trajnost

Pripravniki prihajajo z vodilnih japonskih univerz in so študenti inženirstva ali drugih znanstvenih/visokotehnoloških področij. Preden bodo prišli k zainteresiranim podjetjem, raziskovalnim centrom, bodo obiskovali jezikovni tečaj in bodo vešči sporazumevanja v jeziku, ki se govori v vašem podjetju oz. v angleškem jeziku..

Če se odločite za sprejem pripravnika, bodo glavne koristi za vaše podjetje okrepitev vašega razvojnega/inženirskega oddelka, pomoč vaši delovni sili za raziskave in razvoj ter vpogled v japonsko kulturo, kar je lahko izjemno koristno za uspešno poslovanje z Japonsko.

Rok za prijavo je 23. september 2022

Več o programu: https://www.eu-japan.eu/events/vulcanus-europe

Close