Dostop do finančnih sredstev

Svetovalci Enterprise Europe Network vam lahko pomagamo z nasveti, kako pridobiti finančna sredstva, ki jih potrebujete za rast! Pomagamo vam lahko pri rasti podjetja z iskanjem dolgoročnih finančnih sredstev iz javnega in zasebnega sektorja in vas usmerimo do javno financirane podpore iz regionalnih, nacionalnih in evropskih programov.

GLAVNI CILJ:  Izkoristiti različne vire financiranja EU in zagotoviti, da se podjetja zavedate razpoložljivih možnosti. Pri tem posebno pozornost namenjamo podjetjem, ki so pripravljena sodelovati v raziskovalnih programih.

V okviru EU mreže vas lahko  preko B2B sestankov povežemo z vlagatelji, poslovnimi angeli, tveganim kapitalom in bankami. Dodatna sredstva od vlagateljev se lahko pridobi tudi od regionalnih, nacionalnih ali evropskih oblasti. Pogovorite se z našimi strokovnjaki o tem, kako lahko dostopate do teh javnih in nepovratnih sredstev za raziskave in razvoj, inovacije, investicije, storitve svetovanja, zaposlovanje, usposabljanje ali izvoz.

Mreža vam pomaga razumeti na stotine možnosti financiranja in finančnih sredstev, ki so na voljo vašemu podjetju.

Svetujemo vam lahko o najboljših načinih zagotavljanja financiranja iz virov, kot so množično financiranje, nepovratna sredstva, posojila in naložbe ter davčne olajšave za raziskave in razvoj, pomagamo pa vam lahko tudi pri oblikovanju poslovnega načrta in vas povežemo s pravimi vlagatelji, poslovnimi angeli, vlagatelji tveganega kapitala in bankami.

Stopite v stik z nami.

Close