Evropska poletna šola umetne inteligence

Evropska poletna šola umetne inteligence

Evropska poletna šola umetne inteligence

Umetna inteligenca se čedalje bolj prebija v ospredje tako na poslovnem kot osebnem področju, zaradi česar Institut ''Jožef Stefan'', Univerza v Ljubljani in Univerza na Primorskem pod okriljem Evropskega združenja za umetno inteligenco EurAI organizirajo prvo Evropsko poletno šolo umetne inteligence ESSAI 2023.

Na več kot tridesetih tečajih treh različnih nivojev zahtevnosti - od uvodnih do naprednih - o različnih področjih umetne inteligence, bodo svoje znanje in izkušnje delili vrhunski strokovnjaki uglednih podjetij in univerz kot so Google DeepMind, Microsoft, VMware Research, Stanford, Oxford, Cambridge, KU Leuven in drugi.

TERMIN: 24.-28. julij 2023

LOKACIJA: Fakulteta za računalništvo in informatiko Univerze v Ljubljani

 

REGISTRACIJA: Prijava na poletno šolo poteka preko registracijske strani, pri čemer registracija omogoča dostop do vseh tečajev, predavanj, večernih družabnih dogodkov, brezplačnih kosil in odmorov za kavo. Do 31. maja 2023 so za zgodnje prijave na voljo znižane kotizacije.

 

DODATNE INFORMACIJE: Več informacij o poletni šoli, programu in predavateljih je na voljo na uradni spletni strani poletne šole.

Close