Dostop do financ

 

Pridobivanje finančnih sredstev je lahko velik izziv za podjetnike in mala podjetja. Ali veste, kdo ponuja tvegan kapital ali posojila v vaši regiji, vaši državi ali v Evropi? Kaj je najboljši način, da prodate svoj poslovni načrt vlagateljem? Strokovnjaki Enterprise Europe Network vam lahko pomagajo z nasveti, kako pridobiti finančna sredstva, ki jih potrebuje za rast!

Lahko vam pomagamo  z  informacijami in nasveti o:

  •     tveganem kapitalu in posojilih;
  •     javni finančni pomoči;
  •     davčnih olajšav.

Tvegan kapital in posojila so lahko pomembna za vaše podjetje, vaš start-up in različne faze rasti. Razvijamo tudi storitve o pregledih vaših poslovnih načrtovz namenom pridobitve financiranja s strain najbolj zahtevnih financerjev. V okviru EU mreže vas lahko  preko B2B sestankov povežemo z vlagatelji, poslovnimi angeli, tveganim kapitalom in bankami. Dodatna sredstva od vlagateljev se lahko pridobi tudi od regionalnih, nacionalnih ali evropskih oblasti. Pogovorite se z našimi strokovnjaki o tem, kako lahko dostopate do teh javnih in nepovratnih sredstev za raziskave in razvoj, inovacije, investicije, storitve svetovanja, zaposlovanje, usposabljanje ali izvoz.

Davčne olajšave so še en način za financiranje vašega podjetja. Vprašajte lokalno Mrežo o možnostih v vaši državi, kot so davčne olajšave za raziskave in razvoj, investicije ali najem dodatnega osebja.

Kontaktirajte vašo lokalno kontaktno točko Enterprise Europe Network!

Picture7 Picture6 Picture5

Close