Dogodki

07Jul

Virtual Qatar Matchmaking Event 2020

TERMIN: 7. julij 2020

LOKACIJA: svetovni splet

ORGANIZATOR: EEN Qatar, Qatar Development Bank, Center za prenos tehnologij in inovacij ter ostali partnerji

OPIS: Virtualni dogodek bo z vnaprej načrtovanimi dvostranskimi srečanji na enem mestu povezal vodilna podjetja, dobavitelje in distributerje ter ostale deležnike na področju gradbeništva, gradbenih materialov, izdelkov iz plastike in naftnega inženiringa.

Cilj bo okrepitev zavedanja o razpoložljivih proizvodnih zmogljivosti v Katarju in odpiranje možnosti mednarodnim podjetjem za sklepanje partnerskih dogovorov s tamkajšnjimi vodilnimi proizvajalci. Prav tako bo dogodek priložnost za virtualna srečanja s preostalimi podjetji in proizvajalci na zadevnem področju, izmenjavi znanja in iskanju partnerjev za projektno/poslovno sodelovanje.

S prijavo na dogodek preko platforme imate tudi priložnost predstavitve vaše dejavnosti in proizvodov/storitev zainteresiranim deležnikom ter s tem možnost za vzpostavljanje sodelovanj z udeleženci dogodka in pogosto tudi širše.

Dogodek bo potekal v angleškem jeziku.

REGISTRACIJA: Prijava na dvostranska srečanja je možna do 7. julija 2020 preko registracijske strani. Zaradi različnih časovnih pasov se priporoča urejanje/preverjanje časa v nastavitvah pred dogovarjanjem sestankov.

DODATNE INFORMACIJE: Podrobnosti o dogodku so na voljo na spletni strani dogodka, z vprašanji pa se lahko obrnete tudi na Center za prenos tehnologij in inovacij na Institutu ''Jožef Stefan'', e-naslov: robert.premk@ijs.si.

Podrobnosti

Pričetek
07 Jul, 2020
Konec
07 Jul, 2020

Organizator

Prizorišče

Naslov
svetovni splet
Vsi dogodki

Close