Dogodki

31Avg

StartUp Bootcamp 2020 – MIT4LS SUB2020

TERMIN: od 31. avgusta do 23. oktobra 2020

LOKACIJA: Genova, Italija

OPIS: Meet in Italy for Life Sciences (MIT4LS) predstavlja uveljavljeni mednarodni dogodek za povezovanje akterjev na področju življenjskih znanosti in zdravja. V zadnjih letih organizatorji čedalje več pozornosti namenjajo zagonskim podjetjem z izvajanjem različnih oblik izobraževanja in s podporo njihovim idejam/projektom, kot tudi glede povezovanja z investitorji. Zaradi razmer, povezanih s koronavirusom, je dogodek prestavljen iz oktobra 2020 na maj 2021.

Kljub prestavitvi bo letos prvič zaživel StartUp Bootcamp 2020 - MIT4LS SUB2020 kot nova iniciativa za zagonska podjetja, ki so aktivna na področju medicinskih naprav, zdravstvenih IT aplikacij, farmacije, nutracevtike, medicine, zdravja, dobrega počutja in drugih dejavnosti znotraj povezanih vrednostnih verig. Med kriteriji za izbor podjetja se zahteva vsaj TRL 4 (Technology Readiness Level), tržni potencial rešitve, strategija trženja in identifikacija konkurenčnih podjetij, urejena finančna plat projekta in podobno.

Izbrana podjetja bodo deležna posebej zasnovanih podpornih storitev znotraj t.i. podjetniškega popotovanja (entrepreneurial journey), od izvedbe izobraževanj do svetovanja pri določanju poslovnega vidika ideje/projekta in komuniciranju inovacijske vrednosti. Po izvedenih pripravah med avgustom in oktobrom 2020, se bodo podjetja predstavila potencialnim partnerjem in investitorjem na osrednjem dogodku, predvidoma 30. oktobra 2020 v virtualni (ali hibridni) obliki, kjer bo komisija nagradila tudi najbolj inovativno zagonsko podjetje.

REGISTRACIJA: Podjetja lahko prijavno dokumentacijo v angleškem jeziku pošljete do 8. julija 2020, do 17:00 na e-naslov SUB2020mit4ls@meetinitalylifesciences.eu. Pri prijavi je treba upoštevati omejitve glede velikosti prijavne dokumentacije.

DODATNE INFORMACIJE: Nadaljnje podrobnosti o StartUp Bootcamp so na voljo na uradni spletni strani.

Podrobnosti

Pričetek
31 Avg, 2020
Konec
23 Okt, 2020

Organizator

Prizorišče

Naslov
Genova, Italija
Vsi dogodki

Close