Dogodki

04Okt

Quantum Industry Day (Švica)

TERMIN: 4. oktober 2022

LOKACIJA: Švica

OPIS: Tradicionalni švicarski dogodek v letošnji izdaji prinaša predavanja o kvantnem računalništvu, kvantnem zaznavanju, kvantni instrumentaciji in kvantnih komunikacijah, kjer bodo tako podjetniki kot raziskovalci iz mednarodno priznanih organizacij - kot so na primer IBM Research, AIT in CSEM -  predstavili obstoječe in prihodnje rešitve, ki iz laboratorijev čedalje bolj prehajajo v vsakdanjo uporabo.

Na dvostranskih srečanjih se bodo udeleženci lahko dogovorili za sodelovanja pri razvoju in trženju tehnologij, proizvodov in storitev ter predstavili razvite rešitve, tudi s področij materialov, nanotehnologij, konektorjev in tehnologij z možnostmi aplikacije v proizvodih in storitvah.

REGISTRACIJA: Na dogodek se lahko prijavite preko platforme dvostranskih srečanj do 4. oktobra 2022. Na omenjeni spletni strani so dostopne ažurne informacije glede udeležbe in izvedbe dogodka.

DODATNE INFORMACIJE: Za podrobnosti glede prijave in sodelovanja na dogodku se lahko obrnete na Center za prenos tehnologij in inovacij na Institutu ''Jožef Stefan'' preko elektronskega naslova tehnologije@ijs.si.

Podrobnosti

Pričetek
04 Okt, 2022
Konec
04 Okt, 2022

Organizator

Spletna stran
https://qidis22.b2match.io/

Prizorišče

Vsi dogodki

Close