Dogodki

06Dec

Kooperacijsko srečanje MIDEST 2016

od 6. do 9. decembra 2016, Pariz, Francija

TERMIN: od 6. do 9. decembra 2016

LOKACIJA: Pariz, Francija

OPIS: Mariborska razvojna agencija organizira skupaj s z Gospodarsko zbornico Luxemburg  in drugimi partnerji  med 6. in 9. decembrom 2016 v Parizu (Francija) kooperacijsko srečanje v okviru mednarodnega sejma MIDEST.

Kooperacijsko srečanje bo odlična priložnost na enem mestu stopiti v stik s številnimi potencialnimi poslovnimi partnerji s področja industrijskega podizvajalstva.

Dogodek je namenjen podjetjem, ki se ukvarjajo s: strojništvom,  oplemenitenjem, toplotno in površinsko obdelavo kovine,  polizdelki iz kovin, procesi oblikovanja pločevine,  umetne mase, guma, steklo, les, tehnične tekstilije, elektronika, elektrika,  kalupi, modeli, prototipi,  industrijska oprema, storitve, ekološke tehnologije, obnovljivi viri energije,  IKT, pametna mesta.

Kotizacija za obiskovalce sejma znaša za udeležbo na kooperacijskem srečanju znaša 195 EUR + DDV, dodatna registracija za osebo iz istega podjetja znaša 75 EUR + DDV.

DODATNE INFORMACIJE IN PRIJAVA: Mariborska razvojna agencija / Enterprise Europe Network, elektronski naslov: jolanda.damis@mra.si.

ROK ZA PRIJAVO: 5. 12. 2016

REGISTRACIJA: http://www.een-matchmaking.com/Registration/Midest2016/regSelectPartner

Podrobnosti

Pričetek
06 Dec, 2016
Konec
09 Dec, 2016

Organizator

Spletna stran
http://www.een-matchmaking.com/Registration/Midest2016/regSelectPartner

Prizorišče

Naslov
pariz
Vsi dogodki

Close