Dogodki

13Dec

Innovation Day Ljubljana – Robotics & Manufacturing

TERMIN: 13. december 2022

LOKACIJA: Ljubljana, Grand Hotel Union (Miklošičeva cesta 1) in Institut ''Jožef Stefan'' (Jamova cesta 39)

OPIS: EIT Manufacturing, SRIP Tovarne prihodnosti in Institut ''Jožef Stefan'' organizirajo inovacijski dan na področju robotike in proizvodnje v treh sklopih:

  1. Demonstracija treh različnih robotskih celic, razvitih v okviru projekta SmartFlexCell, z možnostjo uporabe v serijski proizvodnji manjšega obsega in okroglo mizo avtomobilskega sektorja o vlogi personalizirane proizvodnje in industrijske robotike.
  2. Priložnosti EIT Manufacturing kot največje proizvodno-inovacijske mreže v Evropi za industrijsko-proizvodni sektor, za mala in srednje velika podjetja, univerze in raziskovalne organizacije v Srednji in Vzhodni Evropi, vključno s predstavitvijo tehnologij zagonskih podjetij in okroglo mizo.
  3. Robotika v Sloveniji na Institutu ''Jožef Stefan'' z ogledi in predstavitvijo inovacij, industrijske robotike, strojnega vida in drugih aktualnih področij.

Dogodek predstavlja odlično priložnost za vpogled v možnosti robotike v proizvodnem sektorju zaradi udeležbe in sodelovanja predstavnikov uglednih slovenskih podjetij, univerz, raziskovalnih organizacij, European Institute of Innovation and Technology (EIT) in drugih.

Za udeležence bo organiziran prevoz med obema lokacijama dogodka, vključno z možnostmi navezovanja stikov.

Udeležba je brezplačna.

REGISTRACIJA: Na dogodek se lahko prijavite preko Eventbrite obrazca.

DODATNE INFORMACIJE: Podrobnosti o dogodku in program so objavljene v najavi dogodka.

Podrobnosti

Pričetek
13 Dec, 2022
Konec
13 Dec, 2022

Organizator

Prizorišče

Vsi dogodki

Close