Dogodki

28Sep

IFIB 2023

International Forum on Industrial Biotechnology and Bioeconomy

Osrednja tema letošnjega dvodnevnega foruma IFIB 2023 (13th International Forum on Industrial Biotechnology and Bioeconomy) bo industrijska biotehnologija s poudarkom na rešitvah, uporabljivih v modnem in tekstilnem sektorju. Tematsko bodo pokriti sklopi kot so novi biomateriali, krožna (bio)ekonomija, vloga vrednostnih verig med kmetijstvom in industrijo, pomanjkanje energije in premoščanje trenutne energetske krize, razogljičenje modnega sektorja, bioekonomske meritve, pomorska biotehnologija, biorafinerije ...

Oba dneva bodo poleg predavanj, predstavitev inovativnih idej in projektov (pitch) ter posterjev potekala tudi vnaprej dogovorjena dvajsetminutna srečanja med udeleženkami in udeleženci iz (zagonskih) podjetij, univerz, raziskovalnih institucij, agencij, združenj in drugih organizacij za sklepanje poslovnih in/ali raziskovalnih sodelovanj, iskanje projektnih partnerje in podobno.

Potekala bodo v skupno štirih sklopih po 40 minut (do 2 srečanji na posamičen sklop). Udeležba na dvostranskih srečanjih je brezplačna. Izvedba srečanj poteka pod okriljem poslovne mreže Enterprise Europe Network.

 

REGISTRACIJA: Prijava na dvostranska srečanja poteka preko prijavne platforme do 29. septembra 2023.

TERMIN: 28.-29. september 2023

LOKACIJA: Firence, Italija

DODATNE INFORMACIJE: Več podrobnosti o dogodku in programu je dostopnih na spletni strani dvostranskih srečanj oziroma spletni strani IFIB 2023.

 

Za dodatne informacije in pomoč z udeležbo na dvostranskih srečanjih se lahko obrnete na dr. Urško Florjančič (urska.florjancic@ijs.si) ali Roberta Premka z Instituta ''Jožef Stefan'' (robert.premk@ijs.si) v okviru podporne pisarne Enterprise Europe Network za udeleženke in udeležence iz Slovenije.

Podrobnosti

Pričetek
28 Sep, 2023
Konec
29 Sep, 2023

Organizator

Prizorišče

Vsi dogodki

Close