Dogodki

11Sep

hy-fcell 2023 – B2B Meeting

Na mednarodnem letnem dogodku ''hy-fcell – International Expo and Conference'' o vodiku in gorivnih celicah bo letos osrednja pozornost namenjena komponentam gorivnih celic, proizvodnji vodika in namenski infrastrukturi, različnim možnostim uporabe gorivnih celic, tehnologijam za izdelavo gorivnih celic, prav tako pa tudi raziskavam, razvoju in storitvah na zadevnem področju.

Vzporedno z interaktivnimi plenarnimi zasedanji, delavnicami in sejmom, bodo v organizaciji Enteprise Europe Network potekala dvajsetminutna dvostranska srečanja na lokaciji dogodka za navezovanje stikov za poslovna in/ali raziskovalna sodelovanja in projekte.

REGISTRACIJA: Prijava na dvostranska srečanja poteka preko prijavnega obrazca do 14. septembra 2023.

DODATNE INFORMACIJE: Več podrobnosti o dogodku je dostopnih na platformi dvostranskih srečanj. Udeleženci dvostranskih srečanj po registraciji na platformi dvostranskih srečanj prejmejo kodo za 20 % popust pri nakupu karte za konferenco, ki omogoča dostop do lokacije srečanj.

Za dodatne informacije in pomoč z udeležbo na dvostranskih srečanjih se lahko obrnete na Roberta Premka z Instituta ''Jožef Stefan'' (robert.premk@ijs.si) v okviru podporne pisarne Enterprise Europe Network za udeleženke in udeležence iz Slovenije.

Podrobnosti

Pričetek
11 Sep, 2023
Konec
14 Sep, 2023

Organizator

Prizorišče

Naslov
Messe Stuttgart, Nemčija
Vsi dogodki

Close