Dogodki

27Jan

Health Tech Hub Styria Pitch & Partner 2022

TERMIN: 27. in 28. januar 2022

LOKACIJA: Avstrija (Gradec) in svetovni splet

ORGANIZATOR: HTH Styria

OPIS: Osrednja tema letošnjega HTH Styria dogodka bo iskanje povezanosti tehnologij za zdravstveni sektor in vesoljskih tehnologij, obenem pa bo poudarek dogodka tudi na biotehnologijah.

Udeležena (zagonska) podjetja, raziskovalci, investitorji, predstavniki industrije, bolnišnice, strokovnjaki e-zdravja in drugi deležniki se bodo lahko udeležili:

  • predavanj in delavnic s prikazom dobrih praks, podjetniških vsebin, nove mreže EIT Health Austria, regulatornimi zahtevami in drugimi aktualnimi temami
  • predstavitev projektnih idej in podjetij pred investitorji
  • dvostranskih srečanj za navezovanje stikov s potencialnimi raziskovalnimi in/ali poslovnimi partnerji

Udeležba na dogodku je brezplačna. Prvi dan bo potekal v hibridni obliki - dogajanje iz Gradca bo v živo prenašano tudi preko spleta, medtem ko bodo drugega dne vsebine potekale v celoti virtualno.

REGISTRACIJA: Prijava na dogodek je na voljo do 27. januarja 2022 preko prijavnega obrazca. Za predstavitev pred investitorji zbirajo prijave do 31. decembra 2021 - podrobnosti za ta del so dostopne v ločeni najavi.

DODATNE INFORMACIJE: Podrobnosti o programu in posameznih vsebinskih sklopih so dostopne na platformi dogodka HTH Styria.

Podrobnosti

Pričetek
27 Jan, 2022
Konec
28 Jan, 2022

Organizator

Prizorišče

Naslov
Avstrija (Gradec) in svetovni splet
Vsi dogodki

Close