Dogodki

14Apr

Green Mountain DigithON: TRAJNOST IN ALPSKE TEHNOLOGIJE

TERMIN: 14. april 2021, od 9.00 do 18.00 ure

LOKACIJA: na spletu

DigithON: VKLOPITE digitalno transformacijo je dogodek virtualnega mreženja, ki bo potekal 14. aprila 2021, od 9.00 do 18.00 ure v okviru projekta BE-READI ALPS in v sodelovanju s partnerji mreže Enterprise Europe Network.

Covid-19 je revolucioniral način vzpostavljanja komercialnih partnerstev in iskanja zanesljivih in zaupanja vrednih akterjev za širitev vaše mreže. Imate morda na polici inovativno idejo, vendar vam za izvedbo primanjkuje strokovnega znanja? Iščete pravega ponudnika storitev in digitalnega ponudnika za izboljšanje nekaterih postopkov ali lansiranje novih izdelkov na trg? Ali ponujate IT in inovativne storitve, ki lahko MSP pomagajo s svojo tehnologijo in podpirajo prihodnjo rast njihovega podjetja?

Ta dogodek prava priložnost, da na enostaven in varen način spoznate nove stike!

Dogodek je namenjen ponudnikom rešitev in svetovalcem z izkušnjami na področju alpskih tehnologij, trajnostnega razvoja, obnovljivih virov energije, krožnega gospodarstva, trajnostnih materialov, tekstila, kot tudi za podjetjem, ki iščejo komercialna in/ali tehnološka partnerstva za razvoj svojih projektov in idej.

Tako podjetja kot ponudniki storitev lahko ustvarijo svoj profil na platformi in dostop do tržnice, kjer bodo objavljene ponudbe in povpraševanja po poslovnem sodelovanju. Udeleženci lahko najdejo nove partnerje za širitev svoje poslovne mreže in razpravo o inovacijskih možnostih. Od 1. februarja 2021 dalje lahko rezervirate sestanke z drugimi udeleženci in izpolnite svoj urnik za 4. april 2021. Na ta dan boste imeli na voljo virtualne zasebne sobe za srečanje in predstavitev ideje o svojem podjetju in projektu potencialnim partnerjem.

Z udeležbo na 30-minutnih vnaprej določenih sestankih boste imeli priložnost vzpostaviti stike z novimi regionalnimi in mednarodnimi komercialnimi in tehnološkimi partnerji za razvoj vašega podjetja.

Glavne teme

Na dogodku DigithON bomo obravnavali teme, kot so: razvoj in izvajanje novih proizvodnih procesov in funkcij z uporabo digitalizacijskih tehnologij, povečanje učinkovitosti proizvodnje in industrije na splošno, razvoj izdelkov / procesov / rešitev IKT.

Ciljne skupine

Podjetja, ki jih zanima razvoj projektov povezanih z digitalizacijo; podjetja, ki iščejo partnerje in nova sodelovanja; inovativna podjetja in zagonska podjetja, ki iščejo nove stranke in partnerje; strokovnjaki iz industrije; akademiki, načrtovani projekti na področju razvoja in inovacij; svetovalci, ki ponujajo svoje storitve itd.

Mreža Enterprise Europe Network z veseljem napoveduje organizacijo virtualnega dogodka ujemanja iger Green Mountain DigithON: Trajnost in alpske tehnologije.

Virtualni dogodek bo potekal 14. aprila 2021 potom orodja B2Match.

Udeležba je brezplačna.

DODATNE INFORMACIJE: RRA Podravje-Maribor, Kontaktna oseba: Vladimir Rudl: vladimir.rudl@rra-podravje.si.

POVEZAVA NA PLATFORMO: https://green-mountain-digithon.risingsud.b2match.io/

Podrobnosti

Pričetek
14 Apr, 2021 09:00
Konec
14 Apr, 2021 18:00

Organizator

Prizorišče

Naslov
na spletu
Vsi dogodki

Close