Dogodki

09Dec

EDIH DIGI-SI Community Days

Vabimo vas na EDIH DIGI-SI Community Days, v petek, 9. decembra 2022, ob 9. uri v Sodni stolp, Pristan 8, Maribor.

EDIH DIGI-SI svoje delovanje začenja z ambicioznimi načrti, v družbi najboljših. Srečajmo se, okrepimo sodelovanja, poiščimo dodatne priložnosti digitalizacije za rast in razvoj vašega podjetja.

 

Pohitite s prijavami, mesta so omejena!

Spoznavno konferenco, kjer vam bomo partnerji predstavili storitve za učinkovito digitalizacijo vseh segmentov vašega delovanja, bomo oplemenitili z izborom najboljše digitalne inovacije Digital Innovation Challenge CompetitionZmagovalna digitalna inovacija bo deležna aktivne promocije tako na slovenskem trgu kot na tujih trgih preko različnih evropskih mrež partnerjev DIGI-SI. Več o tekmovanju in prijavi si lahko ogledate preko te POVEZAVE.

Izkoristite dodatne poslovne priložnosti, ki jih nudi mreža Enterprise Europe Network (EEN) (mreža za podjetja z mednarodnimi ambicijami, ki podjetnikom, raziskovalnim inštitutom, univerzam, tehnološkim centrom ter ustanovam za razvoj podjetništva in inovacij brezplačno pomaga izkoristiti poslovne priložnosti v EU in povezati slovenska podjetja s pravimi mednarodnimi partnerji). EEN odpira spletno platformo b2match, kjer bodo potekali “matchmaking” sestanki med 6. in 9. 12. 2022. Zadnji dan, 9. 12. 2022, bodo potekali sestanki v živo med 9. in 16. uro v Sodnem stolpu v Mariboru. Rok za prijavo je 8. 12. 2022. Prijavite se zdaj!

Program dogodka:

Podrobnosti

Pričetek
09 Dec, 2022
Konec
09 Dec, 2022

Organizator

Prizorišče

Vsi dogodki

Close