Dogodki

21Sep

Dvostranska srečanja in konferenca DutchPhotonicsEvent

TERMIN: 21. september 2022

LOKACIJA: svetovni splet in Nizozemska

OPIS: Nizozemska konferenca DutchPhotonicsEvent predstavlja stičišče strokovnjakov, razvijalcev, inženirjev, kupcev in drugih akterjev na področju fotonike, kvantnega računalništva, elektronike in polprevodnikov.

O aktualnih temah se bodo lahko udeleženci seznanili na predavanjih in predstavitvah plakatov, obenem pa se bodo za sodelovanje lahko dogovorili na dvostranskih srečanjih.

Udeležiti se jih bo možno fizično na dan osrednjega dogodka (21. septembra 2022) v kraju Veldhoven na Nizozemskem, virtualno preko platforme pa 20. in 22. septembra 2022. V dvajsetminutnih pogovorih boste lahko s strokovnjaki in podjetniki navezali stike in možnosti za skupne projekte, tako pri prijavah na razpise kot tudi pri razvoju (novih) tehnologij, proizvodov in/ali storitev.

Udeležba na dogodku je brezplačna.

REGISTRACIJA: Na dvostranska srečanja se lahko prijavite do 21. septembra 2022 preko spletne platforme, medtem ko prijava na DutchPhotonicsEvent poteka preko konferenčne registracijske strani.

DODATNE INFORMACIJE: Več informacij o konferenci in srečanjih je objavljenih na spletni strani, vključno s seznamom udeležencev.

Podrobnosti

Pričetek
21 Sep, 2022
Konec
21 Sep, 2022

Organizator

Prizorišče

Vsi dogodki

Close