Dogodki

23Maj

Ceramic Network 2023

TERMIN: 23.-25. maj 2023

LOKACIJA: Limoges, Francija

OPIS: Mednarodni povezovalni dogodek Ceramic Network predstavlja stičišče za podjetja, univerze in raziskovalne institucije na področju industrijske in tehnične keramike. Vključuje tematske konference, predstavitev najnovejših inovativnih rešitev, obiske lokalnih podjetij in raziskovalnih centrov ter razstavni prostor, iskanje poslovnih/raziskovalnih partnerjev na dvostranskih srečanjih.

Na dogodku predstavljajo številna francoska in mednarodna podjetja keramičnega sektorja.

Strošek udeležbe je odvisen od namena obiska – brezplačno je za udeležence konference, medtem ko se za udeležence izključno konference obračuna kotizacija. Razstavljavci imajo možnost zakupa prostora.

REGISTRACIJA: Prijava na konferenco in/ali dvostranska srečanja poteka preko spletnega obrazca.

DODATNE INFORMACIJE: Podrobnejše informacije o dogodku so objavljene na uradni spletni strani, obenem pa se lahko obrnete na dr. Urško Florjančič z Instituta ''Jožef Stefan'' preko e-naslova tehnologije@ijs.si, ki v okviru poslovne mreže Enterprise Europe Network nudi podporo prijavljenim iz Slovenije, vključno z možnostjo predstavljanja podjetja na izbranih dvostranskih srečanjih (po vnaprejšnjem dogovoru).

Podrobnosti

Pričetek
23 Maj, 2023
Konec
25 Maj, 2023

Organizator

Prizorišče

Vsi dogodki

Close