Dan najboljše prakse 2024

Dan najboljše prakse 2024

Dan najboljše prakse 2024

Tradicionalna strokovna konferenca Dan najboljše prakse bo v organizaciji Zbornice elektroindustrije že 12. leto zapored potekala na Gospodarski zbornici Slovenije in pod žaromete ponovno postavila izmenjavo dobrih praks. V sredo, 24. januarja 2024, boste lahko prisluhnili domačim in mednarodnim govorcem, ki bodo v okviru letošnje teme »Medpanožna aplikativnost v središču tehnoloških priložnosti« brez dvoma navdihnili vse udeležence.

Konferenca je namenjena strokovnjakom, odločevalcem iz podjetij in vsem, ki ste vpeti v procese nenehnega izboljševanja na področju proizvodnje, razvoja in iskanja novih tehnoloških rešitev.

Inspiracijo za letošnjo konferenco smo črpali iz uporabnosti vesoljskih tehnologij na zemlji, kjer smo lahko priča izvirnim prenosom tehnoloških procesov, storitev ali produktov iz ene panoge v drugo. Večnamenska in medpanožna uporaba tehnologij ali procesov lahko nastopa kot glavni vzvod sodelovanja med podjetji kar omogoča inovativen razvoj izven okvirov. Nišne rešitve iz sektorjev, kot je na primer vesoljski, so lahko odgovor na povsem »zemeljska« vprašanja podjetij v elektroindustriji in drugih panogah. Na letošnji konferenci se pustite presenetiti s predstavitvami več primerov dobrih praks, ki medpanožno aplikacijo tehnologij aktivno uporabljajo in s tem izkoriščajo sinergijo za napredek.

Celosten program bo vseboval predavanja s poudarkom na grajenju tehnoloških mostov ter vzpodbudil razpravo z okroglo mizo na temo raziskovanja priložnosti za aplikacije tehnologij onkraj meja sektorjev. Razmišljanje o večnamenski uporabnosti tehnologij podjetjem navsezadnje prinese priložnosti povečanega sodelovanja med panogami in sektorji ter hkrati omogoča bolj ekonomično poslovanje z vsemi razpoložljivimi viri.

Kraj: Gospodarska zbornica Slovenije, dvorana A, Dimičeva 13, Ljubljana
Organizator:  Zbornica elektroindustrije
Kontakt: Mitja Virant, 01 5898 303, mitja.virant@gzs.si

Close