CIMIx 2024: povezovanje kreativne industrije na Dunaju

CIMIx 2024: povezovanje kreativne industrije na Dunaju

CIMIx 2024: povezovanje kreativne industrije na Dunaju

Prihajajoča konferenca CIMIx, ki bo potekala 18. januarja 2024 na Dunaju je namenjena vzpostavljanju povezav med različnimi področji, kot so film, glasba in industrija iger, s poudarkom na produkciji in distribucijskih formatih ter raziskovanju medsektorskih vprašanj, kot so umetna inteligenca, licenciranje in izvoz.

Poudarki CIMIx 2024

  1. Konferenca združuje podjetja iz različnih kreativnih industrij, vključno s filmom, televizijo, glasbo in igrami, ter spodbuja izmenjavo idej čez žanre in meje.
  2. Dogodek posebej izpostavlja države Srednje in Vzhodne Evrope, Združenega Kraljestva in ZDA, kar obeta resnično globalno izmenjavo znanja in strokovnosti.
  3. Konferenca ponuja edinstveno možnost za mreženje, vključno s srečanji v živo in spletnimi B2B pogovori ter obiski vodilnih produkcijskih lokacij na Dunaju.
  4. Z zagotavljanjem simultanega prevajanja v nemški in angleški jezik je dogodek zasnovan tako, da je dostopen širšemu mednarodnemu občinstvu.

 

Ključni programski elementi:

  • Panelne diskusije in predavanja: Vrhunski strokovnjaki iz različnih področij bodo delili svoje izkušnje in znanje, s čimer bodo udeležencem ponudili dragocene vpoglede v najnovejše trende in tehnologije.
  • Delavnice in izobraževanja: Ti segmenti bodo ponudili praktične veščine in znanja, ki so nujna za uspeh v hitro spreminjajočem se svetu kreativnih industrij.
  • B2B srečanja: Dogodek bo omogočal neposredno srečanje s potencialnimi poslovnimi partnerji, kar je ključno za vzpostavljanje novih poslovnih priložnosti in sodelovanj.
  • Ogledi produkcijskih lokacij: Ekskluzivni obiski vodilnih produkcijskih lokacij na Dunaju bodo udeležencem omogočili vpogled v zakulisje industrije in spoznavanje praks najboljših v panogi.


Pomen za Slovenska Podjetja

Za slovenska podjetja, zlasti tista v kreativnih sektorjih, predstavlja CIMIx 2024 pomembno priložnost. Udeležba na tem dogodku lahko odpre vrata mednarodnim sodelovanjem, ponudi vpogled v najnovejše industrijske trende in ponudi platformo za predstavitev svojih izdelkov in storitev na svetovnem odru.

Dogodek bo s svojo edinstveno platformo spodbujal slovenska podjetja k inovativnemu razmišljanju in iskanju novih tržnih niš.

Povezava na dogodek

Close