Brezplačna izdelava poslovnega načrta za japonski trg

Brezplačna izdelava poslovnega načrta za japonski trg

Brezplačna izdelava poslovnega načrta za japonski trg

EU-Japonski center predstavlja "Keys to Japan" - edinstveno priložnost za evropska mala in srednje velika podjetja (MSP), ki razmišljajo o vstopu na japonski trg.

Ta konkurenčna shema nudi podjetjem skoraj brezplačno izdelavo poslovnega načrta, prilagojenega njihovim specifičnim potrebam.

V okviru te pobude bo vsak mesec eno izbrano podjetje prejelo strokovno pomoč pri izdelavi podrobnega poslovnega načrta, ki bo zajemal vse potrebne informacije za uspešen vstop na trg: tržno analizo, oceno konkurence, potencialne partnerje, pravne in regulativne pogoje, strategijo trženja in prodaje ter finančno projekcijo.

Strokovno pomoč bo nudil JMEC (Japonska zunanja trgovinska organizacija), globalno priznana institucija s široko mrežo stikov in poglobljenim znanjem o japonskem poslovnem okolju.

Vsak osnutek načrta za vstop na trg je vreden 10 tisoč evrov. Večino stroška je krita s strani centra EU-Japan (9000 EUR), delno pa ga krije tudi MSP sam (1000 EUR).

Za več informacij in prijavo obiščite spletno stran "Keys to Japan": https://www.eu-japan.eu/market-entry-business-plan-support-keys-japan 

Prijavite se danes, saj se rok za prijavo izteče že 3. julija. 

Za leto 2023 bosta izbrana dva zmagovalca.

Prijavni obrazec

Close