September 2020

September 2020

Tehnološke ponudbe

  • TOTR20200720001

Turško inženirsko podjetje je razvilo inovativni biomedicinski postopek za zdravljenje bolezni zgornjih dihalnih poti, vključno s koronavirusi in akutnimi dihalnimi sindromi. S pomočjo postopka se biološko sterilizira zgornji trakt in se obnovi poškodovana tkiva v sapniku. Sodelovanje s partnerji bo na osnovi licenčne pogodbe.

  • TODK20200715001

Danski produkcijski studio nudi storitve virtualne, obogatene in hibridne resničnosti ter uvodnih predstavitev omenjenih tehnologij partnerjem, ki so aktivni na raznovrstnih projektih v zdravstvu, turizmu, izobraževanju, muzejih, simulacijah in podobno. Sodelovanje bo potekalo na podlagi sporazuma o pod-izvajanju storitev, možno pa je tudi skupno raziskovalno sodelovanje.

  • TODE20200804002

Nemški strokovnjak za upravljanje pristanišč, išče evropske partnerje za izvajanje testiranja inovativnega logističnega sistema, znotraj katerega najdemo večjezične strojne in programske modularne rešitve kot so tehtanje, samodejna prijava in podobno. Sodelovanje bo potekalo na osnovi sporazuma o tehničnem sodelovanju.


Tehnološka povpraševanja

  • TRNL20200811001

Nizozemski proizvajalec magnezija želi sodelovati na raziskovalnem ali tehničnem področju s podjetji iz prehrambenega sektorja oziroma raziskovalnimi organizacijami na področju hrane in nutricistike. Namen sodelovanja bo razvoj živil, ki bodo vsebovale magnezij. Zanimajo se za ideje v začetnih fazah in vse do za trg pripravljenih rešitev.

  • TRPL20200723001

Energetsko podjetje iz Poljske želi skleniti komercialni sporazum s tehnično podporo z izkušenim partnerjem za razvoj prototipa baterije oziroma sistema za shranjevanje električne energije z dvosmernim pretvornikom in možnostjo hitrega polnjenja električnih vozil (v petnajstih minutah pri 30kW).

  • TRNL20200826001

Nizozemski specialist za ogrevanje, ventilacijo, klimatizacijo in ohlajanje, želi skupaj z izkušenim razvijalcem programske opreme razviti orodje za simulacijo in izbiro najbolj primerne temperature z upoštevanjem energetske učinkovitosti (varčnosti). Predvidena oblika sodelovanja bo sporazum o raziskovalnem ali tehničnem sodelovanju oziroma sporazum o izvajanju storitev.


 

Close