Oktober 2019

Oktober 2019

Tehnološke ponudbe

  • TOES20190917001

Španska univerza je razvila sistem za oceno biomase v ribogojstvu. Ocena je narejena z uporabo optičnih senzorjev in nevronskih mrež za določitev optimalne količine biomase v intenzivnih ribogojskih objektih z najmanjšim možnim odstopanjem. Podjetjem je uporaba aplikacije na voljo preko licenčnih pogodb.

  • TOUK20190919001

Majhno podjetje iz Velike Britanije potrjuje ekonomično rešitev na osnovi dronov, za natančno napovedovanje donosa sadja v sadovnjakih, od cveta do žetve. Iščejo tehnično sodelovanje in trgovinske sporazume s tehnično pomočjo, s pridelovalci sadja, zlasti pridelovalci jabolk.

  • TODE20190830001

MSP iz Nemčije je specializirano za razvoj mobilnih zdravstvenih aplikacij za medtech / farmacevtske družbe in medicinske centre. Aplikacije združujejo tehnično in medicinsko strokovno znanje, upoštevajo predpise za medicinske izdelke in zagotavljajo varnost podatkov in zanesljivost izdelka. Podjetje zanimajo trgovinski sporazumi s tehnično pomočjo, za razvoj prilagojenih zdravstvenih aplikacij, ki temeljijo na partnerjevih potrebah.


Tehnološka povpraševanja

  • TRUK20190823001

Podjetje iz Velike Britanije je razvilo model, ki napoveduje prihodnje potrebe po zdravstvenem varstvu. Podjetje išče partnerja, ki bi sodeloval pri razvoju hitrosti delovanja modela, preko sporazuma o tehnološkem sodelovanju. 

  • TRTR20190919001

Turško podjetje, ki že 12 let proizvaja sisteme samodejnega nadzora, se pripravlja projekt na področju pametnega kmetovanja. Iščejo podjetja, ki bi lahko prevzela obdelavo slik. Podjetje išče sporazum o skupnem vlaganju.

  • TRAT20190917001

Avstrijsko podjetje je ustanovilo prvo skupnost Cradle to Cradle v tiskarski industriji in jo želi razširiti po Evropi in širše. Zato iščejo trajnostne okoljske tehnologije, materiale in procese v tiskarski vrednostni verigi. Iščejo sporazum o raziskovanju in tehničnem sodelovanju za razvoj ali uvajanje novih izdelkov na trg, pa tudi komercialni sporazum s tehnično pomočjo.

Close