November 2021

November 2021

Tehnološke ponudbe

  • TODE20210505001

Nemško podjetje, specializirano za razvoj, proizvodnjo in trgovino z ultravisokozmogljivim betonom, ponuja svoje posebne izdelke in tehnično znanje podjetjem iz strojne, strojne in/ali gradbene industrije za izvajanje lastnih projektov. Podjetje išče sodelovanje v okviru sporazuma o tehničnem sodelovanju.

  • TOIT20211006001

Italijansko podjetje, ki deluje na področju kirurgije, je razvilo inovativno elektro-kirurško napravo, namenjeno medicinskemu področju za javne in zasebne ustanove. Podjetje je zdaj pripravljeno prenesti inovacije preko državnih meja in išče tehnološke partnerje v ciljnih državah, ki so pripravljeni sodelovati v okviru komercialnega sporazuma s tehnično pomočjo.

  • TODE20201016009

Nemško podjetje digitalizira parkirišča z različnimi ustreznimi tehnologijami. S podatki v realnem času, ustvarjenimi z uporabo različnih senzorskih tehnologij, lahko analizirajo uporabo parcel in nato omogočijo dinamično monetizacijo s fleksibilnim oddajanjem delov parkirišča, ki se ne uporabljajo. Platformo (aplikacijo) lahko uporabljajo najemodajalci in najemniki. Iščejo partnerje za tehnično (senzorska tehnologija) in komercialno sodelovanje (podjetja z dostopom do parkirišč).


Tehnološka povpraševanja

  • TRIT20211025002

Italijansko podjetje, ki je dejavno v gostinstvu, išče novoustanovljena ali hitro rastoča podjetja, ki ponujajo zelene materiale in inovativne storitve za trajnostne posamezne porcije embalaže za živila in gostinskih pripomočkov. Partnerji bodo sodelovali pri dokazovanju koncepta ali pilotnih projektih v okviru sporazuma o tehničnem sodelovanju. To povpraševanje je del programa odprtih inovacijskih izzivov.

  • TRNL20210824001

Nizozemsko MSP je inovativen razvijalec izdelkov IKT za sektor izobraževanja, kulture in zdravstvenega varstva. Želijo razviti robustne ovitke za tablične računalnike, ki jih bodo uporabljali ljudje s telesnimi in/ali duševnimi motnjami. Zaradi tega nizozemsko MSP išče razvijalce in proizvajalce, ki imajo ideje in koncepte, ki jih je mogoče uporabiti. Potencialni partner lahko razvije prototip in je sposoben izdelati tudi naslovnico v velikem številu. Sklenil se bo sporazum o tehničnem sodelovanju.

  • TRDE20211001001

Nemški proizvajalec medicinskih pripomočkov išče pogodbenega proizvajalca za svojo specifično sterilno brizgo za enkratno uporabo. Iskani partner bi moral imeti strokovno znanje o proizvodnji medicinskih pripomočkov in bi moral že delovati v skladu s standardoma ISO 13485 (certifikat) in (idealno) MDR (predpis o medicinskih pripomočkih). Ker bo podjetje v skladu z MDR zakoniti proizvajalec, mora biti partner pripravljen deliti tehnične datoteke v skladu z zahtevami MDR. Sklenjena bo proizvodna pogodba.


Close