November 2020

November 2020

Tehnološke ponudbe

  • TODE20201016009

Nemško podjetje se z različnimi ustreznimi tehnologijami ukvarja z digitalizacijo parkirišč. S podatki v realnem času, ustvarjenimi z različnimi senzorskimi tehnologijami, lahko analizirajo uporabo parkirišč in nato omogočijo dinamično monetizacijo skozi prilagodljiv najem neuporabljenih delov parkirišča. Platformo (aplikacijo) lahko uporabljajo najemodajalci in najemniki. Iščejo partnerje za tehnično (senzorska tehnologija) in komercialno sodelovanje (podjetja z dostopom do parkirišč).

  • TODE20200930002

Nemško podjetje je razvilo novo tehnologijo transporta in skladiščenja, ki temelji na posebnih certificiranih steklenih zabojnikih za okolju škodljivim snovem in nevarne odpadne snovi. Odlikuje jih izjemna trpežnost, fizična trdnost, visoka kemijska in temperaturna odpornost (do 1000 C °). Zabojniki so zložljivi, enostavni za uporabo in po velikosti in obliki (kocka ali valj) prilagodljivi uporabniškim zahtevam. Podjetje išče partnerje za komercialne sporazume s tehnično pomočjo.

  • TOIN20201006001

Indijsko podjetje, ki se ukvarja z vključevanjem umetne inteligence v proces maloprodaje, ponuja vključitev sofisticiranih tehnologij v en izdelek za sledenje in spremljanje previdnostnih ukrepov COVID v prostorih strank. Podjetje išče sporazum o komercialnih storitvah z MSP-ji, podjetji, univerzami in šolami.


Tehnološka povpraševanja

  • TRPL20200930001

Poljsko podjetje iz reciklažnega sektorja išče tehnologijo za recikliranje odpadkov iz fotovoltaičnih modulov. Podjetje je zainteresirano za sodelovanje na podlagi komercialnega sporazuma s tehnično pomočjo.

  • TRCN20200907001

Kitajsko podjetje je specializirano za oblikovanje in proizvodnjo gospodinjskih aparatov. V skladu s strategijo razvoja podjetja na evropskem trgu išče nov mehanski industrijski dizajn za držalo za steklenice v vratih hladilnika. Kitajsko podjetje daje prednost komercialnemu sporazumu s tehnično pomočjo.

  • TRAT20190917001

Avstrijsko tiskarsko podjetje za ofsetni tisk je pred desetimi leti začelo s projektom na področju krožne ekonomije v tiskarski industriji imenovanim Cradle to Cradle in ga želi razširiti po vsej Evropi in širše. Podjetje išče trajnostne okoljske tehnologije, materiale in postopke v ofsetni ali digitalni tiskarski vrednostni verigi. Želijo skleniti sporazum o raziskavah in tehničnem sodelovanju za razvoj ali uvajanju novih izdelkov na trg ter tudi komercialni sporazum s tehnično pomočjo.


Close