Maj 2021

Maj 2021

Tehnološke ponudbe

  • TOES20210427001

Špansko podjetje, ki se ukvarja s tehnološkimi rešitvami v oblaku, ponuja virtualne pomočnike, chatbote, namenjene optimizaciji odnosov med podjetji in njihovimi strankami. Podjetje išče MSP, ki morajo hitro reševati incidente, ustvariti več potencialnih strank, racionalizirati prodajne procese s strankami in izboljšati poslovno učinkovitost. Kot partnerji se ponujajo za sodelovanje v procesu digitalne preobrazbe v skladu s trgovinskim sporazumom s tehnično pomočjo.

  • TOUK20210323002

Britansko podjetje je razvilo čisto zeleno tehnologijo za pridobivanje energije iz gibanja, ki se naravno pojavlja v okolju, in njeno pretvorbo v uporabno moč. Podjetje išče partnerje za uvajanje in prilagajanje tehnologije na mednarodne trge. Britansko podjetje ponuja komercialni sporazum s tehnično pomočjo.

  • TOIT20210407004

Skupina italijanskih raziskovalcev je razvila inovativno tehnologijo, ki je na voljo za predstavitev, katera omogoča obdelavo morske vode brez membran in hkrati proizvaja elektriko in osnovne kemikalije, kot so HCl (klorovodikova kislina) in NaOH (natrijev hidroksid). Tehnologija lahko obdela vse koncentrirane slanice, ki so končni proizvodi, če se za obdelavo morske vode uporablja sistem z reverzno osmozo. Raziskovalci iščejo sporazum o komercialnih agencijah s tehnično pomočjo.


Tehnološka povpraševanja

  • TRNL20210421001

Nizozemska vladna agencija, ki nadzoruje vse nizozemske zapore, išče ponudnike inovativnih rešitev za odkrivanje naprav za mobilno telefoniranje (3G, 4G in 5G) znotraj popravnih domov. Da bi našli pravo tehnologijo, so začeli tržno posvetovanje. Po posvetovanju bodo izbrana podjetja povabljena na testno fazo. Po uspešni testni fazi je predviden komercialni sporazum s tehnično pomočjo.

  • TRPT20210319001

Portugalsko podjetje je razvilo inovativno prenosno škatlo za obroke. Zasnova embalaže je funkcionalna, uporabna in okolju prijazna. Podjetje išče dolgoročnega strateškega partnerja za izdelavo prototipov, novih oblik, novih materialov ter različnih dimenzij. Podjetje išče proizvodne partnerje in licenčne ali proizvodne sporazume v Evropi.

  • TRFR20210224001

Podjetje s sedežem v južni Franciji, ki načrtuje, razvija in upravlja sončne elektrarne/sončne kmetije. Francosko MSP potrebuje za svoje elektrarne jekleni okvir za prenašanje sončnih kolektorjev. MSP zato išče partnerja, specializiranega za jeklene konstrukcije, ki bi lahko izdelal in vgradil jekleni okvir, prilagojen sončnim panelom. Sodelovanje pri gradnji kmetije bi potekalo v skladu s sporazumom o tehničnem sodelovanju. Upoštevajo se ponudniki iz vseh držav EU.


Close