Maj 2020

Maj 2020

Tehnološke ponudbe

  • TOES20200417001

COVID-19: Podjetje s sedežem na jugu Španije je patentiralo avtomatsko opremo, ki zbira, čisti, razkužuje in skladišči v higienskih razmerah, izolirano od zunanjega okolja do dostave uporabniku, predmete, ki so v množični uporabi, kot so košare in pladnji (nadzor dostopa , restavracije s hitro hrano, dostava hrane v bolnišnicah, drugi) in vozički (supermarketi, letališča). Ponujajo možnost sklepanja komercialnih pogodb s tehnično pomočjo in licenčnih pogodb.

  • TOCZ20200430001

COVID-19: Češko podjetje je razvilo osebno zaščitno opremo za večkratno uporabo s polmasko z izmenljivim P3 zunanjim filtrom, izdelano s pomočjo brizganja. Ponujajo licenčno sodelovanje ali komercialni sporazum s tehnično pomočjo.

  • TOES20200504001

COVID-19: Španski MSP, ki deluje na področju elektronike in industrijske avtomatizacije, je razvil inovativen stroj za izdelavo do 120 kirurških mask na minuto. Razvita oprema je sposobna izdelati kirurške maske, z do 4 plastmi zaščite in z ultrazvočnimi varilnimi sistemi za sestavljanje maske. Špansko podjetje išče industrijske partnerje za komercialne sporazume s tehnično pomočjo.


Tehnološka povpraševanja

  • TRDE20200316001

Nemški MSP, specializiran za kovinski in obratni inženiring, želi razviti nove reaktorje. Ekipa razvija inovativen pirolizni reaktor na področju ravnanja z recikliranjem. Podjetje išče strokovnjake za simulacijo termičnega procesa in pirolize, ki bi tehnični razvoj primerjali s teoretičnimi napovedmi. Partner mora biti sposoben simulirati toplotne procese in tokove materiala v ogrevalnih in hladilnih slojih. Ponujajo raziskovalno in / ali tehnično sodelovanje.

  • TRNL20200331001

Nizozemski proizvajalec koncentratov sadnih sokov išče inovativne tehnologije za zmanjšanje prostornine, manj nalaganja kemičnega kisika (COD) in manjšo količino čistilnih sredstev v odpadni vodi s ciljem, da zmanjša stroške in doseže bolj trajnostno delovanje. Podjetje išče partnerje za sodelovanje v okviru sporazuma o tehničnem sodelovanju.

  • TRNL20200423001

Nizozemsko podjetje je del vodilne multinacionalke, ki proizvaja visoko kakovostna in inovativna gnojila. Trenutno učinkovitost uporabe ne ustreza visokim zahtevam trajnostnega kmetijstva. Z novimi tehnologijami in idejami za povečanje učinkovitosti uporabe gnojil iščejo podjetja, akademike in druge strokovnjake za gnojila, kmetijstvo, rast pridelka in učinkovitost uporabe hranil. Sodelovanje se pričakuje v obliki raziskovalnega ali tehničnega sodelovanja ali z licenčno pogodbo.


Close