Junij 2020

Junij 2020

Tehnološke ponudbe

  • TODE20200508001

Nemško podjetje ponuja edinstven patentiran postopek pridobivanja fosfatov iz biomase in proizvodnje CO2 nevtralnih energetskih virov. Postopek je stroškovno učinkovit in ne pušča ostankov materialov. Iščejo partnerje za licenciranje, trgovinske sporazume s tehnično pomočjo ali sporazume o tehničnem sodelovanju.

  • TOPT20200513001

Portugalski znanstveno-raziskovalni inštitut, nepridobitna organizacija, ki ima strokovno znanje na področju trajnosti materialov in protikorozijske zaščite, zlasti pri pospešenih testiranjih in testiranjih staranja na prostem, je zainteresiran za vključevanje raziskovalnih skupin ali konzorcij (podjetja, raziskovalni centri, univerze) katerega cilj je razvoj trajnostnih protikorozijskih premazov na biološki osnovi v okviru H2020 ali drugega primernega programa financiranja za sporazum o raziskovalnem sodelovanju.


Tehnološka povpraševanja

  • TRNL20200526001

Nizozemska družba je lastnik razstavnih prostorov v središču države. Zaradi Covid-19 je nizozemska vlada preklicala vse javne prireditve do 1. septembra. Podjetje išče koncepte, poslovne modele in partnerje za varne komercialne dogodke, alternativno uporabo svojih razstavnih površin in parkirnih mest ter rešitve za varne prireditve v velikem obsegu.

  • TRSG20200513001

Singapurske podjetje za tehnološke rešitve iščej nestrupeno, za dojenčke varno razkužilo, ki je certificirano za domačo uporabo. Razkužilo želijo uporabljati v avtonomnem razkuževalnem robotu za razkuževanje izpostavljenih površin ter za čiščenje zraka. Podjetje si prizadeva za partnerstvo prek licenčnega sporazuma ali sporazuma o tehničnem sodelovanju, z interesom, da bi skupaj zaprosili za dvostransko financiranje.

  • TRNL20200423001

Nizozemsko podjetje je del vodilne multinacionalke in proizvaja visoko kakovostna in inovativna gnojila. Trenutno učinkovitost uporabe ne ustreza visokim zahtevam trajnostnega kmetijstva. Z novimi tehnologijami in idejami za povečanje učinkovitosti uporabe gnojil iščejo podjetja, akademike in druge strokovnjake za gnojila, kmetijstvo, rast pridelka in učinkovitost uporabe hranil. Sodelovanje se pričakuje z raziskovalnim ali tehničnim sodelovanjem ali licenčno pogodbo.


 

Close