Julij 2021

Julij 2021

Tehnološke ponudbe

  • TOES20210617001

Špansko raziskovalno razvojni center specializiran v informacijsko-komunikacijsko tehnologiji išče industrijska podjetja interesirana za licenco in nadaljnji razvoj inovativnega sledenja in opozorilne tehnologije. Glavno področje uporabe sistema zajema upravljanje v izrednih razmerah, ker sistem najde in komunicira z ljudmi, ki so poslana na intervencijo. Sodelovanje je možno na podlagi licenčnega ali trgovinskega sporazuma z vključeno tehnično podporo.

  • TOUK20210614001

Britansko podjetje specializirano v promociji trajnostne skupnosti preko svoje spletne platforme želi vstopiti na nove trge s ponujanjem svoje tehnologije regionalnim skupnostim, ki iščejo virtualno platformo za promocijo zelenih tehnologij pod trgovinskim sporazumom z vključeno tehnično podporo ali pa licenčnim sporazumom.

  • TOBE20210602001

Belgijsko srednje veliko podjetje z izkušnjami v razvijanju, produkciji in komercializaciji biotehnoloških produktov, predstavlja projekt LIFE. Podjetje, ki proizvaja produkte proizvedene na osnovi mikroorganizmov biofiksacijskega procesa, išče industrijskega partnerja za licenčni ali finančni sporazum. Cilj projekta je prikazati učinkovitost inovativne metodologije remediacije in situ za onesnažene obalne sedimente.


Tehnološka povpraševanja

  • TRNL20210408001

Globalni tržni vodja za avtomatizirane logistične procese na letališčih in poštnih centrih, išče avtomatiziran digitalni sistem, ki lahko razvršča prtljago glede na značilnosti, preprečuje motnje v procesu in izboljša zmogljivost avtomatiziranega procesa. Ta ponudba se nanaša na inovacijski izziv, ki je bil objavljen na spletni platformi. Sodelovanje se bo sklenilo v okviru trgovinskega sporazuma z tehnično podporo ali pa za licenčnim sporazumom.

  • TRUA20210622001

Ukrajinsko podjetje iz področja agroživilstva in prehrambnih storitev išče tehnologijo za ekspresno diagnostiko prisotnosti pesticidov v sadju in zelenjavi. Podjetje išče tehnično sodelovanje ali pa licenčni sporazum.

  • TRPL20200723001

Poljsko podjetje, ki ponuja energetske storitve, išče partnerja, ki bo razvil prototip hibridnega inverterja z zmogljivostjo min. 2. 5 kW za potrebe gospodinjstva. Idealna oblika sodelovanja bi bil trgovinski sporazum s tehnično pomočjo pri proizvodnji zadevnih naprav.


Close