Julij 2020

Julij 2020

Tehnološke ponudbe

  • TOHR20200601001

Hrvaško podjetje je specializirana za razvoj IT-ja za maloprodajni sektor. Eden izmed izdelkov, AI maloprodajni sistem, združuje učinkovite marketinške rešitve s prilagojenim nakupovalnim procesom, hkrati pa zagotavlja obsežno analitiko podatkov in notranjo navigacijo za vodilna maloprodajna podjetja in nakupovalne centre. Podjetje išče komercialnega partnerja za maloprodajni sistem AI, pa tudi partnerja za skupno podjetje ali tehničnega partnerja.

  • TOBG20200611001

Bolgarsko podjetje ponuja novo tehnologijo za proizvodnjo energije in črpanje mineralnih surovin iz morske vode za so-razvoj in prilagoditev trga s sporazumom o skupnem podjetju.

  • TOPL20200108001

Poljsko podjetje, specializirano za gradnjo, gradnjo strojev in opreme po naročilu kupca, ponuja inovativno, večstopenjsko, avtomatizirano parkiranje koles, ki daje možnost varnega puščanja koles kot tudi optimalne uporabe mestnega prostora. Podjetje išče komercialne partnerje, lokalno upravo, institucije in univerze po vsem svetu v okviru komercialne pogodbe s tehnično pomočjo.


Tehnološka povpraševanja

  • TRES20200608001

Špansko podjetje, specializirano za načrtovanje in izdelavo toplotnih, termo-akustičnih in elektromagnetnih izolacij za avtomobilsko industrijo, išče razpršilno ali projektilno tehnologijo za izboljšanje toplotne izolacije, zmanjševanja hrupa in dušenja vibracij kovinskih delov. Poleg tega mora biti raztopina po nanosu hitro suha in prilagodljiva. Podjetje išče sodelovanje v obliki raziskovalnega sodelovanja, tehničnega sodelovanja ali licenčne pogodbe.

  • TRNL20200608001

Nizozemsko podjetje išče partnerje z znanjem prenosne radio-frekvenčne elektronike, da bi izboljšalo njihovo napravo za oceno kakovosti roka uporabnosti in onesnaževal v sadju in zelenjavi.

  • TRUK20200427001

Angleško podjetje razvija digitalno platformo in inovacije za ustvarjalce in avtorje, ki na spletu spremlja njihovo digitalno vsebino za zmanjšanje plagiatorstva in izgube pri plačilu. Podjetje išče partnerje za tehnično in raziskovalno sodelovanje s poznavanjem blockchain tehnologije in umetne inteligence (AI), da bi skupaj razvili rešitev in izvedli raziskave v razvoju za združitev več področij.


 

Close