Februar 2021

Februar 2021

Tehnološke ponudbe in povpraševanja

  • TRAT20210128001

Avstrijsko podjetje išče novo znanje in tehnično opremo upravljavca brezpilotnih zrakoplovov za novo inšpekcijsko rešitev. Podjetje je razvilo platformo za digitalni pregled infrastrukture. Iščejo operaterje brezpilotnih letal s strokovnim znanjem za zajem slikovnih podatkov v visoki ločljivosti. Iskani partnerji so raziskovalne organizacije ali podjetja katere koli velikosti za sporazum o storitvah ali sporazum o tehničnem sodelovanju.

  • TRIT20200721001

Italijansko MSP, ki se osredotoča na raziskave in razvoj rešitev na področju digitalnih biomarkerjev, telerehabilitacije in spremljanja oskrbe na domu, išče izvajalce zdravstvenih storitev ali raziskovalne inštitute, ki bi se želeli preizkusiti in potrditi inovativne zdravstvene rešitve, ki so koristne za spopadanje s potrebami upravljanja naloženih pogojev s strani COVID-19. Z namenom sooblikovanja izboljšanih rešitev in novih funkcij platforme se predlaga sporazum o raziskavah ali tehničnem sodelovanju.

  • TOES20200128001

Špansko MSP, ki se ukvarja z učinkovito rabo vode, ponuja inovativno pametno merilno napravo za ozaveščanje in zmanjšanje porabe vode v stavbah brez zmanjšanja pretoka ali omejevanja časa. Naprava omogoča vizualizacijo takojšnje in skupne dnevne porabe vode in temperature vode. Temperaturo in pretok vode lahko statistično obdelamo, da ustvarimo dodatne prihranke. Zanima jih sporazum o tehničnem sodelovanju ali trgovinski sporazum s tehnično pomočjo.

  • TOUK20210201002

Britansko podjetje je prototipiralo novo tehnologijo penjenja, ki temelji na okolju prijaznih plinih, kot sta zrak ali dušik, ki se uporabljajo za izdelavo zelo skladnih mikropenov. Industrijski proizvajalci ali uporabniki pene želijo skupaj razvijati naprave, naprave in postopke, vključno z aerosolni razpršilniki, ki jih je mogoče ponovno napolniti, sistemi za gašenje požara, sistemi za razdeljevanje okolju prijaznega izolacijskega materiala v skladu s sporazumi o tehničnem sodelovanju in licenčnimi pogodbami.

  • TOSE20210128001

Švedsko MSP ponuja edinstven medicinski pripomoček, ki preprečuje izpah umetnega kolčnega sklepa, ki ga je mogoče uporabiti pri novem kolku med operacijo ali vstaviti kot sekundarni postopek zaradi več izpaho. Ta rešitev bo rešila težave s kliničnega in zdravstvenega vidika. Rešitev in uporabljeni patenti se prodajajo po komercialnem dogovoru s tehnično pomočjo.

Close