Avgust 2021

Avgust 2021

Tehnološke ponudbe

  • TOIT20210714001

Italijansko ponuja tehnologijo 3D tiskanja za obsežna dela z minerali v prahu.

  • TOES20210720001

Špansko podjetje, ustanovljeno leta 2011, je razvilo avtopilot, ki ga bodo proizvajalci brezpilotnih letal vključevali v svoje profesionalne platforme. Zainteresiranim podjetjem/vlagateljem ponujajo možnost koriščenja tehnologije ali njihovega tehnološkega oddelka po licenčni/finančni pogodbi, ki odjemalcu/vlagatelju omogoča dostop, vendar brez ekskluzivnosti, do tehnične intelektualne lastnine podjetja in izdelave/prilagajanja obstoječih izdelkov novim potrebam podjetij ter prilagajanja vseh parametrov programske opreme.

  • TOUK20210707002

Britansko podjetje je razvilo elektronski sistem za monitoring in upravljanje vode, ki bistveno zmanjša potrebo po kemikalijah in zmanjša poškodbe vodnega kamna. Sistem se uporablja od zunaj tako, da signalni kabel ovije zunanjo stran cevi, da tvori tuljavo. Rezanje v cevovod ali dodatni vodovod ni potrebno. Podjetje išče hotele/centre za prosti čas, pomorske prevoznike ali vodna podjetja za trženje in implementacijo sistema na podlagi komercialnega sporazuma s tehnično pomočjo


Tehnološka povpraševanja

  • TRDE20210719001

Nemško podjetje je skupaj s projektnim partnerjem razvilo medicinski endovaskularni kateter za odstranjevanje krvnih strdkov in tromboz iz človeškega telesa. Orodje ima prefinjeno zasnovo v velikosti velikosti <100 mikrometrov. Iščejo primernega partnerja za integracijo (montažo) naprave v tržen izdelek (popoln kateter) v obliki pogodbe o proizvodnji.

  • TRIT20210719001

Italijanska nacionalna raziskovalna organizacija trenutno izvaja raziskovalni program, osredotočen na tehnično, gospodarsko in pravno izvedljivost nacionalnega sistema upravljanja za izrabljene čolne. Raziskovalno središče išče najboljše razpoložljive tehnologije za obdelavo in valorizacijo stekleno ojačane plastike (GRP) iz čolnov za tehnično in raziskovalno sodelovanje. Program predvideva tudi ustanovitev pilotskega centra za obdelavo na severovzhodni italijanski obali.

  • TRNL20210714001

Nizozemsko MSP je kot trgovsko podjetje dejavno na področju vrtnarjenja, urejanja okolice, doma in garaže. Išče industrijskega proizvajalca montažnih majhnih hiš in/ali vrtnih pisarn. Zaželene mere teh majhnih montažnih stavb so dolžina 2,5 m, širina 2,0 m in višina 2,5 m. Nizozemsko MSP išče proizvajalca industrijskih montažnih objektov v Vzhodni Evropi za trgovinski sporazum s tehnično pomočjo. Partner bi moral pomagati pri transportu in namestitvi.


Close