September 2020

September 2020


PROJEKT: Nove imunoterapije proti COVID19 na osnovi himernega virusa

PRIJAVITELJ: Špansko podjetje

PROGRAM: Eureka/H2020

RAZPIS: ustrezni razpisi programa H2020 ali EUREKA

VRSTA SODELOVANJA: Špansko podjetje išče partnerje, ki bi lahko podprli presejanje in izbor antigenov za COVID19, za razvoj protiteles/prototipov proti COVID19. Podjetje ima preverjeno tehnologijo platforme himernih virusov, kot so delci, ki bi prikazovali izbrane antigene, da bi pri ljudeh vzbudili močan imunski odziv. Projekt ima 3 glavne faze: oblikovanje prototipov, presejanje in proizvodnjo ter imunogeno fazo. Iščejo se podjetja, raziskovalne ustanove ali univerze z izkušnjami na področju raziskav in razvoja na področju zdravja, predvsem imunologije COVID19: za usmerjanje zasnove z izbiro najbolj imunogenih epitopov; predklinični dokaz konceptnih eksperimentov z ustvarjenimi prototipi: načrtovanje, vodenje in analiza rezultatov.

ROK ZA IZRAZ INTERESA ZA SODELOVANJA: 12. december 2020

ŠIFRA: RDES20200605001


PROJEKT: Tehnološka rešitev za napoved odpovedi strojev na ladji

PRIJAVITELJ: Špansko podjetje

PROGRAM: Eureka/Eurostars

RAZPIS: Eureka/Eurostars

VRSTA SODELOVANJA: Špansko podjetje razvija pametni sistem za izboljšanje navigacije, ki je sposoben sprejemati odločitve v realnem času, omogočati navigacijo z daljinskim upravljanjem in izboljšati 3 vidike pomorske industrije: varnost, stroške in energetsko učinkovitost. Pet modulov sistema je že bilo predstavljenih v resničnem okolju, drugi pa v morskih brezpilotnih letalih. Podjetje išče partnerje s strokovnim znanjem na področju nadzora in napovedovanja odpovedi strojev za skupno prijavo na Eurostars razpis.

ROK ZA IZRAZ INTERESA ZA SODELOVANJA: 31. december 2020

ŠIFRA: RDES20200720001


PROJEKT: EUROSTARS: Spanish company is looking for partners to apply to Eurostars to further develop a non-conventional alternator

PRIJAVITELJ: špansko podjetje

PROGRAM: Eureka/Eurostars

RAZPIS: Eureka/Eurostars

VRSTA SODELOVANJA: Špansko zagonsko podjetje se ukvarja z razvojem izpopolnjenega sistema na temelju vetrne energije. Za skupno raziskovalno sodelovanje iščejo partnerje za kinetično in mehansko pretvorbo v električno energijo, z namenom nadaljnjega razvoja nekonvencionalnega alternatorja. Glavni cilj bodo izboljšave alternatorja v smeri večje učinkovitosti, vključno s povečano količino proizvedene električne energije. K sporazumu o raziskovalnem sodelovanju vabijo podjetja in akademske skupine.

ROK ZA IZRAZ INTERESA ZA SODELOVANJA: februar 2021

ŠIFRA: RDES20200722001


 

Enterprise Europe Network podjetjem in raziskovalnim institucijam pomaga pri iskanju projektnih partnerjev v tujini. S tem namenom izvaja naslednje aktivnosti:

v borzi projektnih partnerstev objavlja tuje projektne predloge, ki iščejo partnerje za skupno pripravo in prijavo projekta na razpise programov EU,

nudi podporo pri iskanju tujih partnerjev za vašo projektno idejo.

V kolikor iščete projektne partnerje za skupno pripravo in prijavo projekta na razpise programov EU, prosimo izpolnite OBRAZEC za iskanje projektnih partnerjev.

 


Kontaktne osebe:

Sebastjan Rosa
 05 663 77 87
 sebastjan.rosa@upr.si
France Podobnik
 01 477 38 42
 france.podobnik@ijs.si

 

Petra Arzenšek
  01 58 98 156
 petra.arzensek@gzs.si
Jolanda Damiš Polanc
041 987 371
  jolanda.damis@mra.si

 

Close