November 2021

November 2021


PROJEKT: A Croatian producer of educational electronic devices for children is looking for experts in AI who will develop software components of the new device

PRIJAVITELJ: Hrvaško podjetje

PROGRAM: Eureka

RAZPIS: Eureka Eurostars cut off in February 2022

VRSTA SODELOVANJA: Hrvaško podjetje je strokovnjak za proizvodnjo elektronskih izobraževalnih naprav za otroke - kompletov STEM (znanost, tehnologija, inženiring in matematika). Za prijavo na Eureka ali Eurostars išče partnerje, ki so strokovnjaki za umetno inteligenco (AI) in ki bodo v raziskovalnem sodelovanju razvili programske komponente za novo napravo (dron). Izobraževalna DIY tehnologija drona uporablja umetno inteligenco in prosto gibanje v prostoru. Otrokom in mladostnikom bo na praktičen in fizičen način pokazal, kako povezati programsko opremo z resničnim svetom.

ROK ZA IZRAZ INTERESA ZA SODELOVANJE: 31. januar 2022

ŠIFRA: RDHR20211102001


PROJEKT: A Korean SME is looking for R&D partner to develop remote marine safety control and maintenance system based on the long coverage maritime WiFi technology

PRIJAVITELJ: Korejsko podjetje

PROGRAM: Eureka

RAZPIS: Eureka Network, EUROSTARS3

VRSTA SODELOVANJA: Korejsko MSP je razvilo pomorsko brezžično širokopasovno telekomunikacijsko rešitev, ki je stroškovno in kakovostno bolj dostopna v primerjavi s satelitskim internetom v bližini pristanišča. Podjetje želi svojo tehnologijo uporabiti za varnostni nadzor in vzdrževanje ladij in drugih naprav, kot so vetrni generatorji. Za prijavo na Eureka ali Eurostars išče raziskovalno-razvojne partnerje s tehnologijami za razvoj sistema za preventivno vzdrževanje na daljavo.

ROK ZA IZRAZ INTERESA ZA SODELOVANJE: 2. februar 2022

ŠIFRA: RDKR20211015001


PROJEKT: A Korean company is looking for R&D partners to develop copper sintered material for power semiconductor package bonding

PRIJAVITELJ: Korejsko podjetje

PROGRAM: Eureka

RAZPIS: EUREKA Network, EUROSTARS3

VRSTA SODELOVANJA: Korejsko podjetje, ki dobavlja materiale za mehko spajkanje spojev elektronskih sestavnih delov, išče raziskovalno-razvojnega partnerja za razvoj spajke (zlitine za spajanje) na osnovi sintranega bakra, ki bo uporabljena za spajkanje polprevodniških elektronskih sklopov/komponent. S partnerjem, ki ima znanje in izkušnje na področju redukcije oksidnega sloja na površini bakra, želi korejsko podjetje prijaviti projekt v okviru programa EUREKA ali EUROSTARS.

ROK ZA IZRAZ INTERESA ZA SODELOVANJE: 28. februar 2022

ŠIFRA: RDKR20211022001


PROJEKT: Optimizacija kemičnih procesov in odpravljanje težav s kemometrično analizo

PRIJAVITELJ: Italijansko podjetje

PROGRAM: H2020

RAZPIS: HEUROPE -Sustainable, secure and competitive energy supply

VRSTA SODELOVANJA: Italijansko MSP, specializirano za petrokemično procesno industrijo, pripravlja predlog za razvoj metodologije za uporabo kemometrije za spremljanje kemičnih procesov in odpravljanje težav. Cilj je izkoristiti procesne podatke za izboljšanje upravljanja procesov. Podjetje išče industrijske partnerje, ki bi želeli rešiti optimizacijo kemičnih procesov in odpravljanje težav s testiranjem kemometrične analize.

ROK ZA IZRAZ INTERESA ZA SODELOVANJA: 30. september 2022

ŠIFRA: RDIT20210811002


 

Enterprise Europe Network podjetjem in raziskovalnim institucijam pomaga pri iskanju projektnih partnerjev v tujini. S tem namenom izvaja naslednje aktivnosti:

v borzi projektnih partnerstev objavlja tuje projektne predloge, ki iščejo partnerje za skupno pripravo in prijavo projekta na razpise programov EU,

nudi podporo pri iskanju tujih partnerjev za vašo projektno idejo.

V kolikor iščete projektne partnerje za skupno pripravo in prijavo projekta na razpise programov EU, prosimo izpolnite OBRAZEC za iskanje projektnih partnerjev.

 


Kontaktne osebe:

Sebastjan Rosa
 05 663 77 87
 sebastjan.rosa@upr.si
France Podobnik
 01 477 38 42
 france.podobnik@ijs.si

 

Petra Arzenšek
  01 58 98 156
 petra.arzensek@gzs.si
Jolanda Damiš Polanc
041 987 371
  jolanda.damis@mra.si

 

Close