Oktober 2021

Oktober 2021


contactpoints640

AKTUALNE PONUDBE ZA MEDNARODNO POSLOVNO SODELOVANJE


BRCZ20211001001

Mlado češko uvozno-izvozno podjetje, ki je dejavno v trgovini z inovativnimi izdelki za interier, eksterier in pohištvo, želi razširiti svoj katalog izdelkov za hiše, šole, pisarne ali tehnične stavbe. Podjetje je zainteresirano za sodelovanje s proizvajalci tovrstnih izdelkov iz danih držav v okviru distribucijskih storitev in pogodbe o komercialnem zastopanju.

BRBA20211001001

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 2014 v občini Kalinovik, Bosna in Hercegovina, kot kmetijska zadruga. Specializirano je za govedorejo v sistemu krava-tele in ima izkušnje z uvajanjem digitalne tehnologije na to področje. Podjetje išče ponudnike opreme za sledenje govedu za distribucijo njihovih izdelkov po pogodbi o distribucijskih storitvah.

BRNL20210907001

Nizozemsko MSP je razvilo portfelj izdelkov iz trajnostnih lesenih igrač za otroke od 1. do 6. leta. Podjetje išče proizvajalca lesa s certifikatom Conformité Européenne (CE) in Forest Stewardship Council (FSC), ki bi lahko proizvedel - v majhnih količinah - otroško igralno kuhinjo. Potencialni partnerji lahko pričakujejo dolgoročno sodelovanje v okviru proizvodnega sporazuma.

BRFR20210913001

Francosko MSP išče dobavitelja turbidimetrov visoke ločljivosti za spletno merjenje motnosti v hidravličnem krogu družinskih bazenov v zasebnih domovih. SME potrebuje turbidimetrske sonde, ki lahko merijo majhne variacije motnosti (0,1 nefelometrična enota motnosti), z merilnim območjem med 0-5 NTU v vodi pri temperaturi od 1°C do 40°C. Ni potrebno, da sonde ponujajo velike natančnosti pri meritvah. Z dolgoletnim partnerjem tovrstne opreme želijo dogovor o distribuciji.

BRRO20211007001

Izkušen romunski distributer koles in dodatkov zanje, vključno z znanimi tujimi znamkami koles, želi razvijati in širiti število in raznolikost izdelkov v svoji ponudbi ter število svojih strank in pokritih območij. Želijo sodelovati kot distributerji ali komercialni zastopniki za nove izdelke, ki jih podjetja EU ponujajo na romunskem trgu.

BOCZ20210915005

Češka livarna, ki proizvaja aluminijeve zlitine, ponuja vlogo podizvajalca. Aluminijasti ulitki so namenjeni predvsem avtomobilski, elektro, inženirski, živilski in tudi ladjedelniški industriji. Podjetje svojim potencialnim partnerjem ponuja celovite rešitve po meri - od načrtovanja in izdelave orodja do proizvodnje ulivanja, vključno s proizvodnjo peščenih jeder, mehansko obdelavo ter kakršno koli površinsko obdelavo in montažo.

BOMK20210922006

Makedonski proizvajalec prigrizkov je specializiran za proizvodnjo različnih vrst čipsa, pokovke, arašidov, prigrizkov na palete in koruznih napitkov. Podjetje je specializirano za proizvodnjo prigrizkov, zlasti za proizvodnjo prigrizkov, povezanih s sipo. Podjetje išče distribucijske partnerje za tuje trge, po možnosti za arabske države, Češko, Slovenijo in Avstrijo.

BOIT20211004002

Italijansko podjetje za oblikovanje pohištva ponuja vrsto ekskluzivnih predmetov, ki združujejo sodobne linije s starodavnimi vplivi Sicilije. Iščejo partnerje za investicijske pogodbe. Podjetje se zanima tudi za partnerstva s proizvajalci, ki bodo razvijali zasnove izdelkov po licenčni pogodbi.

BOKR20211006001

Korejsko MSP je razvilo in komercializiralo inovativno digitalno terapijo, ki temelji na programski opremi za možganske motnje, kot je demenca. Preko njihove platforme za medicinske podatke je mogoče zbirati in analizirati biometrične podatke vsakega pacienta. S temi podatki je mogoče zagotoviti individualizirane rešitve in storitve.

Podjetje se želi razširiti v države EU z lokalnimi partnerji, da bi lokalizirali, komercializirali in integrirali programsko opremo prek licenčnih ali komercialnih agencijskih pogodb.

BOES20210929001

Špansko MSP je razvilo in patentiralo večnamensko orodje za zdravljenje in samozdravljenje bolečin v mišicah, namenjeno predvsem zdravstvenim delavcem (tj. fizioterapevtom) in ljudem z bolečinami v mišicah ali športnikom za izboljšanje njihove učinkovitosti. Razvili so tudi aplikacijo za predpisovanje prilagojenih vaj pacientom s +400 videoposnetki različnih specialnosti. Iščejo distributerje v sektorju fizioterapije/rehabilitacije, ki jih zanimajo komercialne pogodbe, distribucije ali licenčne pogodbe.

BRRO20210922001

Romunsko podjetje, specializirano za prodajo na debelo ter za distribucijo svežega in predelanega sadja v obliki sokov in sadnih pirejev, želi raziskati nove priložnosti za uvoz od proizvajalcev kakovostnega sadja v Evropi za romunski trg, da bi razširil svoj portfelj izdelkov v okviru sporazuma o distribucijskih storitvah.

BRRO20210921001

Romunsko podjetje, specializirano za trgovino in skladiščenje gnojil in pesticidov za kmetijstvo si želi novih dobaviteljev/proizvajalcev, da bi pokrilo trenutne zahteve na specializiranem romunskem trgu. Družba išče podjetja iz EU, ki so pripravljena svoje izdelke distribuirati na romunskem trgu prek pogodbe o distribuciji.

BRFR20210712001

Proizvajalci v kmetijsko-živilskem sektorju v svojih proizvodnih procesih ustvarjajo odpadke, ki jih je mogoče uporabiti kot sestavine v drugi proizvodnji: semena, olja, tropine, vlakna. Francosko MSP z juga Francije je identificiralo 500 takšnih "koproduktov" in sodeluje z glavnimi proizvajalci živil v Franciji in v tujini ter kupuje njihove odpadke in jih preprodaja odjemalcem, pri čemer skrbi za logistiko. Družba želi kupovati odpadke od proizvajalcev živil s pogodbo z dobaviteljem.

BRUA20210924001

Ukrajinsko podjetje je razvilo edinstveno tehnologijo za izdelavo cevi različnih premerov. Družba išče partnerje, ki bodo pomagali pri nastanku tovarne za izdelavo opreme za proizvodnjo cevi v skladu s pogodbo o skupnem vlaganju.

BRLT20211015001

Podjetje iz Litve proizvaja ekološko hrano za pse. Podjetje išče surovine za proizvodnjo ekološke hrane za hišne živali. Potrebujejo proizvajalce zračno sušenega zajčjega mesa,  mesa ulovljenih rib (polenovke, skuše, papalin, lososa), mesa divjadi (fazanovo, račje), pa tudi različne dobavitelje zračno sušene zelenjave in sadja. Podjetje bi želelo delati na podlagi pogodbe o proizvodnji.

BOIL20210929001

Izraelsko MSP ponuja inovativne in preizkušene rešitve za nekemično čiščenje vode v procesih hlajenja za industrijske in komercialne aplikacije. Tehnologija omogoča večkratno uporabo vode samo s postopkom delne elektrolize, brez uporabe kemičnih dodatkov, s čimer se znatno prihranijo viri, sredstva in prispeva k kakovosti okolja. Komercialni zastopniki, distribucijske in licenčne pogodbe se iščejo z uveljavljenimi podjetji, ki jih lahko zastopajo.

BOFI20210827001

Finsko podjetje z inovacijo koncentrata pijač išče partnerja za finančno sodelovanje, skupno podjetje, licenco ali proizvodno pogodbo z blagovno znamko pri prodaji pijač.

BOMT20210301001

Malteško podjetje za kibernetsko varnost išče stranke, ki jih zanima zavarovanje njihovih digitalnih sredstev pred kibernetskimi napadi. Družba je med drugim zainteresirana tudi za sodelovanje s partnerji za kibernetsko varnost prek sporazumov o zunanjih izvajalcih. Glavne ponujene storitve so usposabljanje za ozaveščanje o kibernetski varnosti, akcije lažnega predstavljanja, testi penetracije (spletna mesta, mobilne aplikacije, infrastruktura, fizična) in ocene varnosti v oblaku.

BOPL20211005002

Poljski proizvajalec aerosolov išče distributerje in komercialne zastopnike. Ponuja široko paleto izdelkov, kot so: kozmetika in farmacevtski izdelki, izdelki avtomobilske industrije, gospodinjski aparati ter fitofarmacevtska sredstva. Podjetje želi svoje izdelke izvažati na tuje trge in išče komercialne zastopnike ali distributerje po vsem svetu.

BOMK20200305001

Makedonsko podjetje s področja živilske industrije ponuja široko paleto izdelkov za zdravo prehrano kot so žitarice za zajtrk, žitne ploščice, dietetični izdelki, sojini izdelki, žitno mleka, polnozrnata žita in semena, nerafinirana olja, naravna sladila, izdelki z nizko vsebnostjo maščob, prehranska dopolnila itd. Proizvajalec išče izkušene distributerje hrane in trgovce na debelo, ki bodo ponudbo predstavili svojim lokalnim trgom v skladu s pogodbo o distribucijskih storitvah.

BRES20210927001

Špansko petrokemično podjetje s široko distribucijsko mrežo v avtomobilskem sektorju, vključno s kmetijskimi in industrijskimi vozili, išče inovativne izdelke na področju avtoindustrije za dopolnitev svojega kataloga. Distribucijsko mrežo podjetja tvorijo trgovci na debelo, trgovine z rezervnimi deli, bencinske črpalke, prodajalci avtomobilov, trgovci na drobno itd. Podjetje proizvajalcem ponuja možnost distribucije proizvodov.

BRRO20210921001

Romunsko podjetje, specializirano za trgovino in skladiščenje gnojil in pesticidov za kmetijstvo, je pripravljeno poiskati nove dobavitelje/proizvajalce, da bi pokrilo trenutne zahteve na specializiranem romunskem trgu. Družba išče podjetja iz EU, ki so pripravljena svoje izdelke distribuirati na romunskem trgu prek pogodbe o distribuciji.

BORO20210922007

Romunsko podjetje, specializirano za oblikovanje in proizvodnjo vojaških oblačil ter izdelkov za zaščito in delo pri delu, se zanima za iskanje novih distribucijskih trgov v državah EU.

BOLT20211006002

Litovsko podjetje se ukvarja s proizvodnjo široke palete okolju prijaznih izdelkov: barv, temeljnih premazov, dekorativnih ometov. Družba išče trgovske posrednike za delo na podlagi pogodb o komercialnem posredovanju in pogodb o distribucijskih storitvah.

BOJP20210930001

Japonsko podjetje, specializirano za raziskave in razvoj magnetnih sond za identifikacijo stražnih bezgavk in lokalizacijo okultnih lezij, išče partnerje z izkušnjami in povezavami v sektorju bioinženiringa in medicinskih pripomočkov za podporo njihovemu vstopu na trg EU. Ponujeno partnerstvo je pogodba o distribucijskih storitvah ali pogodba o komercialnem zastopstvu.

BORO20210922003

Romunsko podjetje, specializirano za proizvodnjo mrež za različne namene (ribolov, zaščita športnih igrišč, kmetijstvo itd.), želi razširiti svoj trg prek distributerjev na specializiranih trgih EU. Ponuja distribucijsko pogodbeno sodelovanje.

BOBE20210910001

Belgijsko podjetje je razvilo popolnoma novo paleto izdelkov, in sicer mouss brez alergenov s čokoladnim in sadnimi okusi. Sladice so namenjene vsem potrošnikom, ne glede na to, ali so brez prehrambenih omejitev, z intoleranco za alergene, imajo posebna verska prepričanja (ne uporabljajo živalskih proizvodov) ali ne jedo več živalskih proizvodov (npr. vegani). Podjetje išče nove partnerje na podlagi pogodb o distribucijskih storitvah.

BOUK20211004001

Podjetje iz Velike Britanije, specializirano za razvoj 3D modelov in virtualnih okolij, simulatorskih okolij za cestno in železniško vožnjo, 3D vizualizacijo, simulacijo in izkušnje navidezne resničnosti, ponuja svoje storitve na podlagi pogodbe o podizvajanju ali zunanjem izvajanju.

BOKR20210806002

Korejsko podjetje razvija biomedicinski mikrorobotski sistem, ki uporablja elektromagnetna polja za zdravljenje različnih žilnih bolezni. Družba ponuja 3D mikrorobotski  sistem za hitrejši, varnejši in natančnejši postopek  zdravljenja različnih žilnih bolezni  ter išče evropske distributerje v skladu s pogodbami o distribucijskih storitvah.

BOUA20210503008

Ukrajinsko majhno podjetje se ukvarja s predelavo kovin in je specializirano za izdelavo hidravličnih in pnevmatskih cilindrov in njihovih delov. Družba išče nove partnerje v tujini in ponuja proizvodno pogodbeno sodelovanje z željo, da bi dosegla nove trge in nove stranke.

BOPL20210924003

Poljsko podjetje proizvaja plinske žare, zasnovane za potrebe najzahtevnejših kupcev. Izdelki podjetja se lahko doma, v restavracijah in pri kampiranju. Podjetje išče distribucijska podjetja, ki želijo razširiti svojo ponudbo z izdelki poljskega podjetja na podlagi pogodbe o distribucijskih storitvah.

BRFR20210903001

Francoska trgovina na drobno z ženskimi oblačili oblikuje lastno blagovno znamko "made in France" iz okolju prijaznih ženskih oblačil s potiskanimi vzorci. Za svojo novo zbirko 2023 in v skladu z zahtevami svojih strank podjetje išče nove dobavitelje okolju prijaznih tkanin v skladu z dobaviteljskimi pogodbami.

BRRO20210922003

Romunsko podjetje, ki deluje na področju trgovanja z različnimi vrstami aromatičnih in fitofarmacevtskih rastlin in semen, išče nove dobavitelje ekološko pridelanih semen koriandra in gorčice.

BRRO20210921002

Romunsko podjetje, specializirano za prodajo traktorjev in opreme za kmetijske dejavnosti, išče nove vire/proizvajalce takšne specializirane opreme, da bi pokrilo potrebe podjetja. Romunski prodajalec/distributer želi vzpostaviti dolgoročna partnerstva na podlagi pogodbe o komercialnem zastopstvu ali pogodbe o distribucijskih storitvah.

BRRO20210922002

Romunsko podjetje, specializirano za maloprodajo, distribucijo in uvoz izdelkov, vključno s šolskim in pisarniškim materialom, pisalnimi in izobraževalnimi izdelki, igračami, darilnimi škatlami za čaj, išče tuje dobavitelje (proizvajalce in distributerje) tovrstnih izdelkov. V svoji ponudbi imajo tudi izdelke luksuzne blagovne znamke in pisarniške darilne komplete za posebne priložnosti. Ciljna vrsta sodelovanja je pogodba o distribucijskih storitvah.

BRRO20210922001

Romunsko podjetje, specializirano za prodajo in distribucijo svežega in predelanega sadja v obliki soka in sadnih pirejev na romunskem trgu, želi raziskati nove priložnosti za uvoz od kakovostnih proizvajalcev sadja v Evropi, da bi tako razširil svoj portfelj izdelkov v skladu s pogodbo o distribucijskih storitvah.

BRFR20210916001

Francoska podjetnica z izkušnjami izdelave usnjenih izdelkov v eni od luksuznih hiš je leta 2019 je začela svojo dejavnost na podlagi ekološke odgovornosti, kot oblikovalka in proizvajalka usnjenih izdelkov in nakita za moške in ženske. Trenutno išče nove dobavitelje rastlinskega usnja, plute ali celuloze v zvitkih različnih barv. Želi si pogodb z dobavitelji za dolgotrajno partnerstvo pri izdelavi okolju prijaznih izdelkov.

BOFR20210922001

Francosko zdravstveno podjetje razvija medicinski pripomoček, ki vključuje aplikacijo in uporabo virtualne resničnosti pri fizioterapiji in rehabilitaciji. Inovativna rešitev temelji na vesoljski tehnologiji in lahko delno ali v celoti odpravi učinek gravitacijske sile. Podjetje se želi širiti v Evropi in išče distributerje z dostopom do trga fizične rehabilitacije.

BORO20210826001

Romunsko trgovsko podjetje ponuja kozmetične in čistilne izdelke. Portfelj izdelkov podjetja vključuje kakovostne kozmetične izdelke za ženske, moške in otroke ter izdelke pod lastno blagovno znamko (terapevtska kozmetika in čistilni izdelki). Družba je zainteresirana za prepoznavanje mednarodnih distributerjev za izdelke lastne blagovne znamke. Sodelovanje se bo razvijalo v okviru sporazumov o distribucijskih storitvah.

BOIT20210920001

Italijansko podjetje je razvilo inovativen sistem ogrevanja, zelo enostaven za namestitev in temelji na principu toplotnega sevanja, ki ne ustvarja konvekcijskih zračnih tokov. Družba lahko trgovcem na drobno in veletrgovcem ponudi prilagojene pogodbe o partnerstvu glede na potrebe vsakega trga. Podjetje išče prodajne zastopnike ali distributerje.

BOUA20210601004

Ukrajinsko podjetje proizvaja visokokakovostne aluminijaste izdelke po zasnovi strank: folijo, profile, trakove in liste. Družba je zainteresirana za dolgoročno sodelovanje s tujim partnerjem v okviru pogodb o distribucijskih storitvah.

BORO20210922001

Novo ustanovljeno romunsko podjetje, specializirano za popravila in vzdrževanje v ladjedelniški industriji in industrijski in civilni gradnji, ponuja svoje storitve zainteresiranim gradbenim podjetjem. Družba bi želela sodelovati z zainteresiranimi partnerji v okviru pogodbe o zunanjem izvajanju ali podizvajanju.

Kontaktne osebe:

Edina Zejnić

Področje mednarodnega poslovnega sodelovanja

Jolanda Damiš Polanc

Področje mednarodnega poslovnega sodelovanja

Petra Arzenšek

Področje mednarodnega poslovnega sodelovanja

Sebastjan Rosa

Področje mednarodnega poslovnega sodelovanja

Close